2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 55 پست

منكه تجربشو ندارم چون ناخوناي خودم جنسش خوبه و بلند ميشه 

اما خوبه كاشت واسه تنوع يه مدل كوتاه و طبيعي بگو بزاره با يه رنگه ملايم 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم انجام داد اينقد اذيت شدم رفت ناخناشو كند

از چه نطر اذیت شد؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

منم دوست دارم بزارم ولی غسل و نماز محدودم کرده

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
این ناخن خودم بود روش فقط کاور کرد با طرح فرنچ

خوب شده عزیزم

ولی ناخن خودتم خوب بوده هااا

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

عزیزم من خودم ناخن کارم

6 ساله ناخن ها خودم کاشته

خیلی عالیه

اگه ناخونات زیاد کوتاه نیستن و یکدست هستن کاور کن اما اگه خیلی کوتاهن یا بلند و کوتاهن نمیشه کاور کنی و باید چند تاشو تیپ بزاری

میرم کاشت هلویی

شب عکس میذارم

ب شوهرمم نگفتم سورپرایز شه

گرچه خیلی خوشش نمیاد

عزیزم من خودم ناخن کارم 6 ساله ناخن ها خودم کاشته خیلی عالیه اگه ناخونات زیاد کوتاه نیستن و یکدست ...

اها مرسی

بعد کاشت ساده یا ژله ای؟؟؟

کاشت هلویی چطوره؟

میرم کاشت هلویی شب عکس میذارم ب شوهرمم نگفتم سورپرایز شه گرچه خیلی خوشش نمیاد

چون بار اولته.مثل وقتی کاشت مژه انجام میدی شاید بنظرت یه جوری باشه.اما دو روزه عادت میکنی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من که اصلا باکاشت موافق نیستم... مگه شما غسل و وضو نمیگیرین؟؟؟

این یه مسئله خصوصی هست

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔