2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 55 پست

پس هلویی بزنم یا ساده با لاک؟؟؟؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جات باشم ساده میزنم واسه بار اول و روش یه فرنچ خوشکل و طرح میزنم روی یکی از ناخنام

فکر خوبیه مرسیییی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

ده روز دیگه نوبت ترمیم دارم

به دلایلی نمیتونم لاک بزنم فعلا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ده روز دیگه نوبت ترمیم دارم به دلایلی نمیتونم لاک بزنم فعلا

الان این چه مدت میگذره انقد در اومده؟؟؟

خیلی قشنگه همین مدل تو ذهنمه

الان این چه مدت میگذره انقد در اومده؟؟؟ خیلی قشنگه همین مدل تو ذهنمه

این ۱۵ روزه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔