2777
2789

رشتم که انسانیه کنکور دادم بین مدیریت و حقوق موندم اگر هم که قبول نشدم سال بعد کنکور هنر میدم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتم که انسانیه کنکور دادم بین مدیریت و حقوق موندم اگر هم که قبول نشدم سال بعد کنکور هنر میدم

نمرات نهایی و درصد هاتو بگو که بگم حقوق و مدیریت کجا قبول میشی

من متاهلم نر های بی ناموس درخواست ندید

الان درست شد خخخخ چهارم بودیم جفتمون سال ۹۵ هدفت چه رشته ایه دانشگاه؟

اره آره چون من یه سال دیر تر رفتم مدرسه با نیمه دومیا

چون کوچولو بودم از لحاظ جثه 🥲😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اره آره چون من یه سال دیر تر رفتم مدرسه با نیمه دومیاچون کوچولو بودم از لحاظ جثه 🥲😂

اه چه بد 

دختر دختر عمم هم میخواستن همین کارو باهاش بکنن نذاشتم 

الان تشکر میکنن

اه چه بد دختر دختر عمم هم میخواستن همین کارو باهاش بکنن نذاشتم الان تشکر میکنن

ارهه خیلیی وگرنه یه سال زودتر تموم میکردم

جامعه ۶۴

فلسفه ۵۰

روانشناسی ۶۸

منطق ۴۹

عربی ۶۵

بقیشم برم ببینم از گالریم الان

ارهه خیلیی وگرنه یه سال زودتر تموم میکردمجامعه ۶۴فلسفه ۵۰روانشناسی ۶۸منطق ۴۹عربی ۶۵بقیشم برم ببینم ا ...

عزیزم منطق و فلسفه بهمن جدا چرا نوشتی 

و اینکه اگه شهر خاصی مد نظرته بگو

عزیزم منطق و فلسفه بهمن جدا چرا نوشتی و اینکه اگه شهر خاصی مد نظرته بگو

من جدا هم تست میزدم بعد از خوندن بالا میومد 

ولی اون درصد اصلیم ۵۰ بود منطق و فلسفه کلا بالای ۴۰ میشد هربار خودم تست میزدم برای تمرین

تهران مد نظرمه ولی در کل برام مهم نیست اگر رشته دلخواهم رو نیارم کنکور هنر میدم

من جدا هم تست میزدم بعد از خوندن بالا میومد ولی اون درصد اصلیم ۵۰ بود منطق و فلسفه کلا بالای ۴۰ میشد ...

الان متوجه نشدم تو کارنامه کنکور چند شده فلسفه و منطقت 

بقیه درسا و نمرات نهایی هم بگو 

من جدا هم تست میزدم بعد از خوندن بالا میومد ولی اون درصد اصلیم ۵۰ بود منطق و فلسفه کلا بالای ۴۰ میشد ...

الان اگه تهران نیاری میمونی سال بعد؟

نکن این کارارو 

برو اصفهان یا مشهد با تبریز

دانشگاه های خوبین

یه سال خودتو عذاب نده

دهنت سرویس ۱۵ سالته دهنمو آسفالت کردی یک ساعته 

باید از سوتیت می‌فهمیدم که درصد منطق و فلسفه رو جدا گفتی و درصد بقیه درسا انقدر نزدیک به هم بود 

راجع به انتخاب رشته برو هنرستان مناسب تره برات 

راجع به اکست عین یک انسان عادی عزت نفس داشته باش و کم آرزو کن برگرده با وجود خیانت و کتک

خاک تو سرت با احترام