2777
2789
من این قرار واسه خودم گذاشتم تا قبل از عید ولی چون موفق نشدم همین حرف شما رو بخودم زدم

والا عزیزم من تو خط رژیم نیستم چون واقعا نمیتونم.میخوام عمل کنم.دکترم از 15 به بعد عمل نمیکنه افتاد بعده تعطیلات

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من قدم ۱۶۸ هست وزنمم ۷۶ چقد باید لاغر کنم؟۲ تا بچه کوچیکم دارم.شیرم میدم.چقد باید لاغر کنم تا خوب بشم؟همش عذاب میکشم از اضاف وزنم‌ قبل ازدواج وزنم ۶۰ بود عالی بودم..ولی میدونم دیگه مثل قبل نمیشم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر کنم اون آقا برای مهدی خردمند اگه اسمش رو اشتباه نکنم استفاده کرده. سرچ کن و عضو شو بری میلاش میاد. سی دی هم داره که اگه خواستی میخری و ۳ ساعته. باید هر روز گوش کنی. اما خیلی ها راضی بودن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم همینطور. من دن ازدواج 66کیلو بودم الان 102شدم  .هیچ امیدیم ندارم😢یه روزم نمیتونم کم بخورم ...

من۷۰بودم حالا شدم۹۳سه تا بارداری هم داشتم لاغری شده ارزوی دس نیافتنیم😫

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
منم همینطور. من دن ازدواج 66کیلو بودم الان 102شدم  .هیچ امیدیم ندارم😢یه روزم نمیتونم کم بخورم ...

قرص جلوگیری چیزی مصرف داری یا پرخوری کردی؟

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎