2777
2789
خدایا یعنی واقعا به قول شوهرم شده معضل توعروسی مهمونی مراسم ختم خرید تابستون زمستون چاقی چسبیده خره ...

نه فقط میگه خودت اذیت میشی 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
استارتر برنامه غذاییتو بگو  مثلا الان صبحانه چی میخوری  ناهار چی شام چی

صبحونه اندازه دو کف سنگک ورو کوچولو بریدم با یکم پنیر و کره خیلی آروم خوردم  یعنی ۲۵دقیقه اینا طول کشید خوب جویدم.میان وعده خواستم چیزی بخورم ولی میلم نکشید آب خوردم وی چای با توت .ناهارم ۳ق پلو و ۳ق قورمه با سالاد و ماست ک کمیش موند نتونستم بخورم با قاشق چای خوری خوردم و مابینشون قاشق و میزاشتن زمین خوب باحوصله میجویدم نه اینکه فقط قورت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه پرخوری نکن ،چیپس و پفک و از این قبیل ترک کن نوشابه ها.سرخ کردنی های زیاد چرب و چیلی های زیاد غذ ...

قبل بار داری با کم خوری چرب نخوردن حذف چی پس و ،،،،15 کیلو کم کردم اما حالا رعایت میکنم ولی مثلا قند مصرف کردم با چایی بعد بارداری بازم باید رعایت کنم ممنون از یاداوریت

قبل بار داری با کم خوری چرب نخوردن حذف چی پس و ،،،،15 کیلو کم کردم اما حالا رعایت میکنم ولی مثلا قند ...

خرما بخور من خودمو عادت دادم خرما 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
صبحونه اندازه دو کف سنگک ورو کوچولو بریدم با یکم پنیر و کره خیلی آروم خوردم  یعنی ۲۵دقیقه اینا ...

من ازونام ک ب سرعت غذا میخورم  یعنی ۵ دقه طول نمیکشه و زیادم میخورم

اما تو ب من تلنگر زدی 

میخام غذامو خوب بجویم و با قاشق کوچیک بخورم 

اما خونه مادر شوهرم این چیزا رو مسخره میکنن اینکه با قاشق کوچیک بخوری

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
تو شیردهی رژیم نگیریا من گرفتم ریزش شدید مو پیدا کردم بر گور پدر دکتره 

دکترای خوب اصلا تو 6ماه اول رژیم نمیدن. اگه تهرانی دکتر اسرارم خوبه.  میدون رسالت سمنگان.

من یه ماهونیم 8کیلو کم کردم اما خورد به عید و بعدش دیگه نرفتم

من ازونام ک ب سرعت غذا میخورم  یعنی ۵ دقه طول نمیکشه و زیادم میخورم اما تو ب من تلنگر زدی  ...

اونجا رفتی قاشق خودتو نصفه پرکن. کوچیک برندار که بفهمن یا چیزی بگن. اصلا جایی نگو رژیم داری. اگرم هرکی پرسید توریه کن یعنی بپیچون اما دروغ نگو. بگو من اکه رژیم داشتم وضعم این نبود

من از امروز شروع کردم قانون خاصی نداره خود بخود کم میخورین😁و نیم ساعت پیاده روی حتما باشد

منم شام دعوت بودیم بخاطر تاپیک امروز کم خوردم و اروم. من اگه با کسی باشم که اروم میخوره اونطوری میشم. اما متاسفانه ازونجایی که اکثرمردا تند میخورن و شوهر منم مستثنا نیست پس منم تند میخورم