2777
2789
عنوان

باطل سحر

373 بازدید | 45 پست

میگن مدفوع سگ و بسوزونی سحر و طلسما باطل میشه

درسته؟؟ شنیدم خیلیا انجام دادن نتیجه گرفتن

واقعا راسته؟؟؟

لطفا ب پای جهل و خرافات و نجس بودن نذارید... طعنه نزنید

من فقط دارم میپرسم ببینم اونایی که انجام دادن نتیجه گرفتن

منم انجام بدم

همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطل السحر میخوای ؟

واقیعت داشته باشه

روزی ۵۰ آیه قرآن بخون

قرآن به در و دیوار خونه نزن، تابلو فرش قرآن و اینا سرجاش از خواندن ۵۰ آیه بالاتر نداریم ، خود شیطان هم نمیتونه ورود کنه تو اون خونه

باطل السحر میخوای ؟واقیعت داشته باشه روزی ۵۰ آیه قرآن بخون قرآن به در و دیوار خونه نزن، تابلو فرش قر ...

انقدر خوندمممم حتی پخشم کردم 💔💔 تغییری حس نکردم

زیارت عاشورا؟

۴۷ روز پشت سر هم ۳ بار روز ۳ بار شب

۳ حمد ۱ توحید ۱ فلق ۱ ناس بخونین روز اول از طلوع آفتاب شروع کنین اگرم یک بار در روز از روی قرآن بخونین عالیه و با توجه و تمرکز همیشه بخونین

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

اصلا اینکارو نکن ۴۵ روز بقره بخون هرچی باشه باطل میشه

سوره جن و تکویر و دعای معراجم بخون

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

لطفا لینکشو بذارید🌹

بلد نیستم لینک بذارمicon

۴۷ روز در این اوقات باشه بهتره اگر نشد اوکیه

اذان صبح، طلوع آفتاب، اذان ظهر غروب آفتاب ، اذان مغرب، نیمه شب شرعی

به عبارتی میشه سه بار روز سه بار شب

باید ۳تا حمد ۱ توحید ۱ فلق و یک ناس بخونی

روز اول رو از طلوع آفتاب شروع کن ۴۷ روز تموم شد خبرشو بدین، ضمنا با توجه و تمرکز بخون اگر یک مرتبه در روز از روی قرآن بخونی عالیه

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

۴۷ روز پشت سر هم ۳ بار روز ۳ بار شب ۳ حمد ۱ توحید ۱ فلق ۱ ناس بخونین روز اول از طلوع آفتاب شروع کنین ...

مرسی عزیزم

پس شد به مدت ۴۷ روز ، توی روز ۳ بار و توی شب هم ۳ بار درسته؟

بعد باید توی زمان خاصی باشه؟ مثلا همون طلوع آفتاب سه بار پشت هم بخونم یا باید ظهر و بعد از ظهر هم باشه؟

🐱💗Ailurophile