2777
2789
عنوان

باطل سحر

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 45 پست

معجزه نمک برای باطل کردن سحر و طسم

هر جمعه به مدت ۴جمعه صبح قبل از طلوع افتاب مشتی نمک دریا که روش ایت کرسی و ناس و فلق خوندی با اب قاطی کن و چارگوشه خونه بریز و دم در ورودی اونوقت میبینی گشایش کارهات رو

لطفا برای استخاره و طالع بینی درخواست بدین جایی تگم نکنین پیامتون نمیبینم شرمندتون میشم🙏🏼

قوی ترین باطل سحر که خودم تجربه کردم و ازش نتیجه دیدم اینه:

از روز سه شنبه شروع میکنی یازده روز که روز اخرش جمعه میشه

سر یه ساعت مشخص

بذون این که بینش با کسی صحبت کنی

سوره بقره رو میخونی

مهمه که هر روز یه ساعت مشخص شروع کنی

خدا شاهده خودم امتحان کردم و معجزه شد

اگر بخوای دیگه کسی نتونه سحر کنه هم تا ۵۱ روز ادامه میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنه مذهبیه عکس حرم گذاشته بود تو پروفش بقیه میگفتن خیلی چیزا رو براشون درست گفته به من گفته بود بختت ...

بقره بخون باطل میشه ۴۵ روز هرروز ول نکن

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

قوی ترین باطل سحر که خودم تجربه کردم و ازش نتیجه دیدم اینه:از روز سه شنبه شروع میکنی یازده روز که رو ...

ببین عزیزم این روش رو ایت الله جاودان معرفی کردن

من داشت زندگیم میپاشید

عاشق شوهرم بودم اونم عاشق من بود خلاصه بینمون اختلاف شدید افتاد و داشتیم جدا میشدیم

سوره بقره برام معجزه کرد

اینو بگم که من ۱۱ روز خوندم و دارم ادامه میدم

من معجزه سوره بقره رو با چشم دیدم

ببین عزیزم این روش رو ایت الله جاودان معرفی کردنمن داشت زندگیم میپاشیدعاشق شوهرم بودم اونم عاشق من ب ...

اولشم ممکنه یکم اضاع بهم بریزه

ولی صوتش کافی نیست خوندن خودت مهمه

اگر هم بهم ریختگی داشتی اهمیت نده و مصمم ادامه بده به خوندنش

نه بخدا...بحث جوین شدن به کانال نیست نصب کنید ، شماره تلفن بگیرید بعد برنامه رو پاک کنیکی دو روز مشک ...

نصب کردم

مرسی عزیززززدلم

خدا پشت و پناهت،انشالله همیشه حال دلت خوب باشه

برام دعا کن، دعااا کن این گره ها باز بشه

راهم باز بشه برگردم شهر خودم، خونه بگیرم

ممنونم

نه بخدا...بحث جوین شدن به کانال نیست نصب کنید ، شماره تلفن بگیرید بعد برنامه رو پاک کنیکی دو روز مشک ...

راستی میشه دعا کنی

امام رضا بطلبه برم مشهد، خیلی دلتنگشم خیلیییییییییی

برای شما و عزیزانتونن از ته دلم دعا میکنم

صورت ملکوتی طلسم ظلمت و تاریکیهتنها چیزی که ظلمت رو دفع میکنه نورهباید اعمالی انجام بدی که نور رو به ...

ممنونم ، درسته

خیلی خوندم اینارو

من نماز صبحمم قضا نمیشد باعشق بلند میشدم میخوندم

ولی نمیدونم این مدت..... 💔😭

قوی ترین باطل سحر که خودم تجربه کردم و ازش نتیجه دیدم اینه:از روز سه شنبه شروع میکنی یازده روز که رو ...

مرسی عزیززززم

خدا خیرت بده

حتما میخونممممممممم

ممنونم عزیزم یعنی کل سوره رو؟ یا روزی چند صفحه؟

کل سوره رو عزیزم روزای اول یکم طولانی ممکنه باشه اما روون که بشی یه ساعت حدودا کمتر زمان میبره ببین تکه هرروز کامل بخونی هیچ انرژی منفی و سحر و طلسم و جادو و جن تو زندگیت نخواهد بود حتما انجام بده روز اول پریود نباش

روزایی که پریود بودی از رو گوشی بخون

برای باطل شدن هرچی سحر و جادو و طلسم و جن و همزاد و انرژی منفی ۴۵ روز هرروز کامل سوره بقره بخونید و ول نکنید یا صوتش رو بذارید تو خونه بلند پخش شه اما خوندن بهتره اما اصلا ول نکنید هرروز انجام بدید هرچی باشه باطل میشه

چشم حتما میخونمهر روزی؟؟ چله بگیرم ینی؟؟

۴۵ روز

هرروز کامل از اول تا اخر بقره هرروز انجام بده عزیزم شک نکن هر طلسم و سحر و جن و ... داری از بین میرن