2777
2789
مریض نمیشه ادم یعنی اسیب نمی بینه این همه ۱۰کیلو برا به ماه خیلی هستا

نه دیگه معدت مثل نوزاده مخصوصا دوماه اول فقط غذای ابکی میخوری بعدش پروتئین و لبنیات میخوری.بعدشم که خودت بیشتر از یک یا دو قاشق دلت نمیکشه چیزی بخوری.همشون عالی و سرحال بودن.این عمل مریضیم از بین میبره مثل دیابت و چربی

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

من از امروز شروع کردم صبح لقمه هامو کوچولو گرفتم خیلی آروم جویدم فکرم پیش چیزی ک میخوردم بود آخه بعضی وقتا فکرت مشغوله اصلا طعم غذارو نمیفهمی.بعد همیشه میان وعده میخوردم امروز میلم نکشید ناهار هم ۳ق برنج با ۳ق قورمه و سالاد ک اونم با ق چای خوری خوردم البته نصفش موند و زود برداشتم از جلوم الانم ی ۵ق آش رشته آروم آروم خوردم دیگه بقیشو نتونستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از امروز شروع کردم صبح لقمه هامو کوچولو گرفتم خیلی آروم جویدم فکرم پیش چیزی ک میخوردم بود آخه بعض ...

۳قاشق برنج کمه ها رژیم اصولی نباشه داغون میشه ادم 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎

هر وقت دلتون خواست بخورین نه اینکه مجبوری مثلا وقت ناهار باید بخورم باید نداریم وقت ناهار دلت نخواس نخور من خودم مثلا میل نداشتیما ولی وقت ناهار میخوردم شام میخوردم آخه یعنی چی

۳قاشق برنج کمه ها رژیم اصولی نباشه داغون میشه ادم 

بحث اینه ک میان نمی کشه ک بخوری اونوقت باید آدمهای لاغر موهاشون بریزه ؟هیچ چی رو حذف نمیکنی ک بستگی ب بدن داره یه روز مثلا دلت میخواد بخوری