2777
2789
نه پل مکنا

آخه من برای اونو دیدم عین همین بود. مصرف آب بالا و آروم خوردن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
منم همینطور. من دن ازدواج 66کیلو بودم الان 102شدم  .هیچ امیدیم ندارم😢یه روزم نمیتونم کم بخورم ...

میخوام غذای خودمو بگم ک ببین من چقد میخورم صبحها نصف بربری با پنیر و کره و چای شیرین. میان وعده هرچی بود چیپس و پفک و کاکائو شکلات تا نهار واسه ناهار یه بشقاب پر پر پلو با خورشت چرب فقط قورت میدادما.میوه تخمه و تنقلات .شام دیگه نگو انقد پلو میخوردم دو بار میکشیدم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دوتا بارداری .  الان شیر میدم.بدتر دارم تو شیردهی چاق میشم

تو شیردهی رژیم نگیریا من گرفتم ریزش شدید مو پیدا کردم بر گور پدر دکتره 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
جدی؟نمیشه کم خوری کنم آخه خیلی کنم میخورم کلا اشتهام کمه روزی 40 دیقه م تردمیل میرم ولی کم نمیکنم هی ...

کم خوری نکن هرچی میخوای بخور ولی آروم.تو کم خوری بدن می ره تو فاز قحطی و چربی ذخیره میکنه

جدی؟نمیشه کم خوری کنم آخه خیلی کنم میخورم کلا اشتهام کمه روزی 40 دیقه م تردمیل میرم ولی کم نمیکنم هی ...

کلا ورزش شیرو بدمزه میکنه .کم خوری هم نه اندازه کافی بخور غذای سالم بخدا من موهام نابود شد نابود دارم به کچلی میرسم

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎

استارتر برنامه غذاییتو بگو 

مثلا الان صبحانه چی میخوری 

ناهار چی

شام چی

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####