2777
2789
عنوان

میخام برم کربلا اسم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2086 بازدید | 497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@پسرفندوقیم‍

قلب من🥺❤️ دور سرت بگردم بخدا شرمندم یادم رفت تگت کنم ببخش منو واقعااا شرمندم رو سیاهم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قلب من🥺❤️ دور سرت بگردم بخدا شرمندم یادم رفت تگت کنم ببخش منو واقعااا شرمندم رو سیاهم

قربونت برم 

این چه حرفی هست 

اصلا نمی دونستم که توی این تاپیک بودی 

فدات 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

قربونت برم این چه حرفی هست اصلا نمی دونستم که توی این تاپیک بودی فدات

تروخدا بازم ببخشید بقران انقد امروز روز بدی داشتم مخمم همینطور کشش نداره دیگه اصلا شرمنده شدم حلالم کن🫂🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام عزیزم خوبی منم دعا کن 

انشالله خودتم حاجت روا باشی

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

سلام عزیزم ،لطفابرای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ممنون 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
تروخدا بازم ببخشید بقران انقد امروز روز بدی داشتم مخمم همینطور کشش نداره دیگه اصلا شرمنده شدم حلالم ...

خواهش میکنم دیگه اینطوری نگو 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __