2777
2789
چه عیبی داشتی که دختر طفل معصوم انگ مطلقه بودن را به جون خریده؟؟؟ارزش یک مرد خوب خیلی بیشتر از ...

دختر طفل معصوم وقتی باهام بحثش میشد گوشی ایفون مینداخت تو توالت و سیفون رو میکشید و تصور کن ایفون 16 رو بندازی تو دستشویی و سیفون رو هم بکشی

طفل معصوم هرچی میشنوید از من رو میرفت به مامانش میگفت مامانش هم به باباش میگفت و برعکس هرچی از باباش میدونست رو به من میگفت طوریکه من کل زندگی باباشو میدونستم باباشم کل زندگی من رو میدونست

طفلکی هربار لباس میخواست براش مارک میخریدم 

هر موقع سر میز نهار میخوردیم براش لقمه میگرفتم و وقتی اون سیر میشد خودم میخوردم 

طفلی خیلی معصوم بود طوریکه شبا موقع خواب دستم بالشت زیر سرش بود و مجبور بودم تا صبح به یک شونه بخوابم که بیدار نشه 

وقتی براش حلقه ی نشون خریدم 8 گرم برای من یک ساعت خرید به پول الان 1 میلیون که دقیقا بعد 3 ماه عقربه هاش افتاد داخل خود صفحه ساعت

بازم بگم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما باید بیشتر اون خانومو میشناختین خودتون میگین اون سال الان دیگه همه گرگ شدن و اینکه قانونا خیل ...

بله اون زمان مرد رو اسکناس میکرد دادگاه 

الان محل نمیدن چون متوجه شدن خیلی از زنها بلانسبت فقط برای کاسبی ازدواج میکنن 

چند وقت پیش که کارزار سربازی دختران اومده کلی این بلاگر های نامحترم خانم اومد توهین کردن به پسرای ال ...

شما اینو گفتی من یک مثال خیلی ساده میزنم 

دوست خودم سانتافه داره و میگه من میدونم تمام دخترا بخاطر ماشینم میان باهام دوست میشن و اگر پای پیاده باشم نمیان حتی پراید هم باشه نمیان

پس منم اینا رو برای توی تخت خواب میخوام و ذره ای هم براشون ارزش قائل نیستم و بعد که کارم تموم بشه از زندگیم میندازمشون بیرون 

مردا احمق نیستن همه ی اینا رو میدونن

دختر طفل معصوم وقتی باهام بحثش میشد گوشی ایفون مینداخت تو توالت و سیفون رو میکشید و تصور کن ایفون 16 ...

فکر کردی این خانم های سن بالایی که تحت عنوان شوگر مامی دنبال پسرای 18.19 ساله هستن و میگن ما دنبال آرامش در رابطه هستیم  از کجا پول آوردن رفتن با یه بدبختی بخت برگشته ای ازدواج کردن بعد 6 ماه مهریشون رو اجرا گذاشتن و پول اون بدبخت رو بالا کشیدن و رفتن پی پسر بازیشون

شاید این حرفم از نظر شما باعث ناراحتیتون بشه اما بخدا واقعیته. پسری مثل تو که میگی دوست داشتم تشکیل ...

قبل اینکه عقد کنیم طوری رفتار میکرد که حس میکردم این از اول عمرش تا الان تو یک اتاق زندگی میکرده و نه گوشی داشته و نه تلویزیون دیده و کلا تو 100 سال قبل زندگی کرده و اصلا نمیدونه خورشید چه شکلیه 

عین موش بود حتی حرف نمیزد 

به محض اینکه تو عقد نامه همه ی امضاها رو زدم و ثبت شد اون روی دیگش اومد بیرون 

هر موقع سر هرچیزی که باهاش بحث میکردم میگفتم بشین اروم روبروم صحبت کنیم حلش کنیم میدیدم داد و بیداد راه انداخت و یکبار خودش گفت ببین من از اون دخترای ساده نیستم من سلیطه ام که امثال تو رو جر میدن و قندون رو برداشت پرت کرد به سمت من و جا خالی دادم مستقیم رفت تو دل تلویزیون 48 اینچ و تلویزیون نوی نو نابود شد که مال مادرم بود و خودش خونه نبود و رفته بود مسافرت شمال که سریع رفتم یکی دقیقا عین همونو خریدم گذاشتم تو خونه که متوجه نشه چی بوده

کسی که بخواد زندگی‌کنه با ۱۵ تا هم میکنه

اولش همه همینو میگن بعد کم کم میان بهت میگن خوشبحال دخترخالم شوهرش 30 تومن میگیره

خوشبحال زن داییم خوشبحال هاجر خانوم زن بقال سرکوچه و ...

شما اینو گفتی من یک مثال خیلی ساده میزنم دوست خودم سانتافه داره و میگه من میدونم تمام دخترا بخاطر ما ...

من خودم دهه هشتادی هستم و صد درصد از دهه شما بیشتر با این مسائل آشنا هستم ندید میگم دختری که میره تو خیابون پی پسر بازی ازش زن زندگی در نمیاد باز به مراتب ازدواج سنتی درصد خطاش کمتره 

قبل اینکه عقد کنیم طوری رفتار میکرد که حس میکردم این از اول عمرش تا الان تو یک اتاق زندگی میکرده و ن ...

یا امام حسین😑😑😑 یعنی ایقد بعضی دخترا سلیطه شدن. باورم نمیشه. حالا با تی وی مردم چکار داشت شکوندش. خاک تو سرش . این دختر مال زندگی نبود . بعضی حرکات و رفتارای دخترا رو میبینم وحشت میکنم. این دیگه بقول بچه ها چه سمی بود. خدا رحم کرد بهت. 

قربون خودم که این چیزا رو نمیدونم اونا اصلا انسان نیستن 

..

فکر کردی این خانم های سن بالایی که تحت عنوان شوگر مامی دنبال پسرای 18.19 ساله هستن و میگن ما دنبال آ ...

اون زمان تمام دخترا شاسی بلند میخریدن و ماشینای خارجی تو سن و سال 20 تا 25 سال که به راحتی میشد فهمید از چه راهی اینا رو خریدن 

الان دیگه اون دوران طلایی و کاسبی گذشته 

الان دختر پاشو بذاره دادگاه نهایت به یک سکه میرسه و بعدم پسره عدم تمکینش رو میگیره و چنان بلایی به روزگار دختر میاره که از زندگی سیر بشه 

تمام قاضی ها هم الان پشت مردا هستن

اولش همه همینو میگن بعد کم کم میان بهت میگن خوشبحال دخترخالم شوهرش 30 تومن میگیرهخوشبحال زن داییم خو ...

همه نه . همه مثل هم نیستن 

کسی که بخواد با این حرفا افکار خودشو‌ ببازه بدرد چی میخوره. در کل ادم نباید واقعا ایقدر پولی باشه. اصلا فرضا اینم پول  میخواد چیکار کنه با پول 

..

من خودم دهه هشتادی هستم و صد درصد از دهه شما بیشتر با این مسائل آشنا هستم ندید میگم دختری که میره تو ...

دوران ما از اینکارایی که الان میکنن نبود یا خیلی کمتر بود 

الان دوران ازدواج نیست تو همین دهه ی شما چند درصد از پسراش میتونن زندگی مشترک رو هندل بکنن؟؟دختراش چند درصد؟؟

الان روابط ازاد مد شده اونقدر ازاد که امریکا و اروپا باید برن جلو بوق بزنن 

اوضاع جالبی نیست همین امشب ساعت 7 تو مترو بودم که یک دختر و پسر دهه هشتادی اومدن کنارم وایستادن 

دختره با هر ترمز قطار میفتاد رو من و پسره میخندید و میگفت عشقم محکم بگیر خودتو اینقدر نپر تو بقل اقااااا بعدم زدن زیر خنده 

دوران ازدواج دیگه تموم شد

یا امام حسین😑😑😑 یعنی ایقد بعضی دخترا سلیطه شدن. باورم نمیشه. حالا با تی وی مردم چکار داشت شکوندش. ...

برای همین بعد 6 ماه با دوتا پاهای خودم رفتم دادگاه و دادخواست طلاق دادم و مهریه هم دادم که خلاص بشم و باورکن بعدش که جدا شدیم رفتم یک توله سگ خریدم نژاد شیتزو بود وقتی بهش غذا میدادم و سیر میشد میپرید بقلم و شروع میکرد به لیس زدن دستام و همیشه به خودم میگفتم معرفت این سگ هزار برابر اون زن بود 

دوران ما از اینکارایی که الان میکنن نبود یا خیلی کمتر بود الان دوران ازدواج نیست تو همین دهه ی شما چ ...

متاسفانه بی غیرتی باب شده الان تازگیا پسرا به یکی بسنده نمیکنن بلکه 3.4 تا تو آب نمک دارن

دوران ما از اینکارایی که الان میکنن نبود یا خیلی کمتر بود الان دوران ازدواج نیست تو همین دهه ی شما چ ...

ما هم مترو سوار  میشیم.

انگار شما توی یک ایران دیگه  داری زندگی می کنی

خدا را شکر  تمام همکارهای خودم و همسرم با اینکه شاسی بلند ندارن همه شون  متاهل و بهترین زندگی ها را دارند.

پسر برادرشوهرم هم ازدواج کرده بدون اینکه به دختری چپ  نگاه کنه

اولش برام سوال بود چرا زنت  ولت  کرده

الآن  جوابم را گرفتم

تمام همکارهای ما نه خونه  دارن نه ماشین آنچنانی ولی دارن با مهر و محبت زندگی می کنن

شما به کفش خودت ریگی بوده