2777
2789
با این وضعیتی که همه اکثرا روابط نزدیک در حد ازدواج بدون تعهد دارن پسری که میره سراغ ازدواج پسره خیل ...

میتونه هم احمق باشه عین من که سال 94 با همین افکار که باید زن بگیرم و بچه داشته باشم و صاحب خانواده بشم زن گرفتم و 110 تا سکه نقد ازم گرفتن از طریق اداره ثبت و به روز سیاه نشستم تو دوران عقد 

بابت فقط 6 ماه عقد بودن 8 میلیارد به پول الان ازم گرفتن در صورتیکه خیلی از رفیقام با دوست دختراشون مشغول تفریح بودن و من درگیر دادگاه و مهریه و ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوم چرا چیزی رو میگی که این بنده خدا یا خانومای دیگه رو به شک بندازی4 تا زن عقدی واسه اهل سنت هست ...

وقتی خانمش  مهریه نخواد

بعد هم جا افتاده که دست زن  نباید جلوی شوهرش  دراز باشه

زن باید کار کنه و از شوهرش خرجی نگیره

با همون حقوق  ماهی ۱۵  تومان  چهار تا زن شاغل  بی مهریه می گیره  یک  چیزی هم میزاره جیبش

میتونه هم احمق باشه عین من که سال 94 با همین افکار که باید زن بگیرم و بچه داشته باشم و صاحب خانواده ...

چه عیبی داشتی که دختر طفل معصوم  انگ  مطلقه بودن را به  جون  خریده؟؟؟

ارزش یک  مرد خوب  خیلی بیشتر از این حرف هاست 

میتونه هم احمق باشه عین من که سال 94 با همین افکار که باید زن بگیرم و بچه داشته باشم و صاحب خانواده ...

خب شما باید بیشتر اون خانومو میشناختین خودتون میگین اون سال الان دیگه همه گرگ شدن و اینکه قانونا خیلی تغییر کرده قانون الان پشت مرده حتی همون 14فکر نکنم بشه گرفت 

عزیزم نمیشه حق طلاق دونفری باشه مثلا قید بشه دوتاشون میتونن؟🙁

نمی‌دونم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چه عیبی داشتی که دختر طفل معصوم انگ مطلقه بودن را به جون خریده؟؟؟ارزش یک مرد خوب خیلی بیشتر از ...

یه دختر چی می‌خواد جز یه مردی که حمایتش کنه کنار هم زندگی قشنگ درست کنن ؟ مامان من 500تا سکه مهرش بود یدونه ام نگرفت فرار کرد فقط

خیلی ناراحت شدم مرد یکی از فامیل های ما هم اینطوری شد با اینکه وضع خودشون خپب بود مهریه از پسره گرفت رفت کانادا

چند وقت پیش که کارزار سربازی دختران اومده کلی این بلاگر های نامحترم خانم اومد توهین کردن به پسرای الان که اینا هیچ مردونگی ندارن و...  یه پسر مشکلاتش اینطوریه برو تاپیک آخرم رو نگاه کن زدم معیار هاتون برای ازدواج چیه 90 درصدشون گفتن پول گفتم بهشون در عوضش چی ارائه میدید گفتن هیچی خب کسی که پول داره چرا باید بیاد با شما ازدواج کنه

وقتی خانمش مهریه نخوادبعد هم جا افتاده که دست زن نباید جلوی شوهرش دراز باشهزن باید کار کنه و از ش ...

14 تا سکه میشه یک و دویست 

با ماهی 15 تومن میدونی چند قرن باید قسط بده طرف تا مهریه صاف بشه؟

اینکه میگن دست زن نباید جلوی شوهرش دراز باشه یعنی بره سرکار و دستش تو جیب خودش باشه دوران ما دهه شصتیا نبود 

جدیدا مد شده هرچند که دخترای اون زمان هم اکثرا شاغل بودن 

اینکه زن بخواد کار بکنه یا نکنه دست خودشه و اینکه مرد زن شاغل میخواد یا نه خودش باید تصمیم بگیره که با چه دختری ازدواج بکنه 

اما در کل با 15 تومن نمیشه زندگی کرد 

شاید این حرفم از نظر شما باعث ناراحتیتون بشه اما بخدا واقعیته. پسری مثل تو که میگی دوست داشتم تشکیل خانواده بدم باید دنبال دختری میرفتی که اهل زندگی باشه . اگه اهل زندگی‌ باشه عالیه . باید خوب میشناختیش . سناریوی همچین دخترایه کثافتی همینن بیان پول و پلاجمع کنن برن

یه چیز دیگه.هیچوقت هم به قیافه طرف نرو 

..