2777
2789
میتونی اگه استمرار داشته باشی من الان تازه شروع کردم دو تا پایه تازه باید برم مدرسه دوازدهمم بخونم ...

خوبه لااقل دهم رو یه منبع زدی یه چیز مثبتیه

یازدهم در طی سال کارنکردی؟

میرسی ایشالا موفق میشی تو دهم رو تونستی یه منبع بزنی الان اصل کارت یازدهمه و در کنارش دهم 

طی سال هم خود دوازدهم رو کار میکنی 👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی باز تو خوبه خیالت راحته پارسال دهم و جمع کردی من لای دهمو باز نکردممزیست تا حالا جمعن دهم و یازد ...

من پیامتو ندیدم زیست فقط دهم تا فصل ۲ خوندم

اخه تازه شروع کردم  ( خیلی سبزشو کامل زدم الان ای کیو ام)

یازدهمم ( پنج تا فصلشو تست خیلی سبز زدم 

بقیه اش موندخ با ای کیو)

شما چی از کی شروع کردی الان از استرس خوابم نمی‌بره

منم استرس دارم و فقط برای زیست برنامه ریختم بالای ۸۰ بزنمش

با همچین دیدگاهی اصلا وارد مسیر کنکور نشو منم فقط رو زیست بعد شیمی تمرکز کردم اونا دوتارو خراب کردم گند خورد به نتیجه ام 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
مدرسه اصلا اجازه نمیده انقدر رو مخهمن فقط میخوام فیزیک و ریاضیش رو بگیرم+آزمون بنظرت چقد میشهمنم اذی ...

اینطوری نمیشه تکی نمیتونی بخری

برو یه مدرسه غیرحضوری من همینکارو کردم

🕳

من پیامتو ندیدم زیست فقط دهم تا فصل ۲ خوندماخه تازه شروع کردم ( خیلی سبزشو کامل زدم الان ای کیو ام) ...

ایوللل من خیلی عقبم چون پارسالم چیزی کار نکردم همش تلنبار شده استرس نداشته باش از ۹۰ درصدیا جلویی

🕳

با همچین دیدگاهی اصلا وارد مسیر کنکور نشو منم فقط رو زیست بعد شیمی تمرکز کردم اونا دوتارو خراب کردم ...

آخه فیزیک این سالها آسون بوده

زیست هم بخونم ۸۰ بزنم با شیمی ۴۰ درصد 

ریاضی هم خودم بکشم‌۲۰ درصد بزنم 

دیگه نمیتونم ریاضی بیشتر بزنم خودمو جررررر هم بدم همینه 

می‌خوام تراز نهایی هامو بالا بگیرم بلکم فرجی شد 

یه ماه از دست رفتهخیلی میترسم همش میگه اگه تا تابستون دهم یازدهم جمع نشه چی

ببین عزیزم این عجلت برای چیه مهم کیفیته دهم یازدهم و تو این دوماه ببندی به نظرت خیلی خوب جمع میشه ؟ مسلما نه تا عید وقت داری خوب سه پایه رو بخونی تست کاری کنی و آزمون بزنی و عید هم جمع بندی کنی به این مشاورا گوش نده واقعا برنامتو سبک بنویس ک استمرار داشته باشی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

آخه فیزیک این سالها آسون بودهزیست هم بخونم ۸۰ بزنم با شیمی ۴۰ درصد ریاضی هم خودم بکشم‌۲۰ درصد بزنم د ...

زیست خیلی سخت شده ۸۰ بزنی میدونی ینیییی چی خیلی تراز خوبی میدع

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹