2777
2789
خوشبحالت من که سرویس شدم از اول هربار یه مشکل الانم که میگن وزنش کمه

چندکیلوعه مگه پسر منم مشکل خون‌رسانی داشت

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۱هفته ۱۷۶۰ دکتر گفت ۲۰۰گرم کمه . پسر اولمم کم وزن دنیا اومد فردا نوبت سونو دارم انشالله وزن گرفته ب ...

انشالله نگران نباش پودر لیدی میل بخور

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
پسر منم ۳۶ ۲۱۰۰ کاری نکردی وزن بگیره؟؟طبیعی بودی؟

پودر لیدی میل بستنی کباب مرغ دلستر خیلی چیز خوردم اما خون‌رسانی بهش ضعیف بود

خانما درد زایمان طبیعی چه جوریه ایا با امپولای فشار دهانه رحم زیاد باز میشه زایمان بدون درد یا زایم ...

درد پریودی رو دیدی اون برا یک سانت دهانه رحم واشه اونقدر درد داری برا زایمان باید ۱۰ سانت باز بشی 

اگ طبیعی میخای حتما ماما همرا بگیر با بی حسی اپیدورال

آخه حتما نزدیک نیس زایمانت من از دیروز استرس هام شروع شده راستی یک سرم میزنن چشامو می‌بندم😐

طبیعی از سزارین بهتره
ولی سزارین از ستون فقرات بیحس میکنن در واقع نمیشه گفت بیهوشی کامل البته بستگی به بیمارستان و دکتراش داره

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

طبیعی از سزارین بهترهولی سزارین از ستون فقرات بیحس میکنن در واقع نمیشه گفت بیهوشی کامل البته بستگی ب ...

ب نظر من هیچ وقت ب یه زن باردار یا مادر نگید طبیعی بهتره یا سز چون بدن هرکسی متفاوته و نظر دکتر مهمه تو اون شرایط اخر 

من خودم طبیعی دوس داشتم اما خواست خدا با خواست دلم یکی نشد  و سز شدم وخیلی هم راضی ام اما هرکس میومد دیدنم از اینکه طبیعی بهتره مگف و حال روحیم بد شده بود افسرده شده بودم