2777
2789
آبجی من از آمپول میترسم مشکل اینه اولی هم اصلا نمی‌دونم چجوری آوردم خلاصه بیمارستان رو گذاشته بودم ...

یجوربایددرش بیارن دیگه نگران نباش

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله ‌ک ب سلامتی ب دنیا بیاد و زایمان راحت و بدون دردسری داشته باشی برات صلوات فرستادم 

میشه اگر دلت راضیه چون بارداری مورد لطف عنایت خدا قرار گرفتی و دلت پاکه ب نیت من ب نام سمیه دعا کتی ک‌منم امسال باردار بشم خسته شدم از حرفو کنایه😔

منم اولم طبیعی بود دومی رو سزارین کردم . نمیخوام شک بندازم به دلت ولی من خییییلی پشیمونم . عملم خوب بود درد آنچنانی نداشتم ولی شکمم بد جوری بد ریخت شده . اصلا اعصابم داغونه بخاطرش . سر زایمان طبیعی شکمم مثل روز اولش شد بدون ورزش و رژیم ولی الان هر کاری میکنم لامصب برنمیگرده به حالت اولش

آبجی من از آمپول میترسم مشکل اینه اولی هم اصلا نمی‌دونم چجوری آوردم خلاصه بیمارستان رو گذاشته بودم ...

نه امپولس چیزی نیس

مثل یه نیشکون کوچولوعه

سختیش پنج ساعت بعده که شوند رو درمیارن میگن پاشو راه بزو

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

آخه حتما نزدیک نیس زایمانت من از دیروز استرس هام شروع شده راستی یک سرم میزنن چشامو می‌بندم😐

من خیلی تحقیق کردم واقعا درد نداره اون امپول کمر خیلی نازک‌هست و دردش از پنی سیلین کم‌تره 

بیهوشی هم که هیچی امپول نداره تو سرم دست هست

فکر کنم اخرا فقط آدم به این فکر میکنه زودتر بیاد بیرون بچه

اگه بیهوشی بخوایم انجام میدن؟

من ماه 6 هستم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
2790
2778
2791
2779
2792