2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میاین دلم خیلی گرفته

163 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه

ائمه و شهدا صدامو نمیشنون 

احساس میکنم صلوات و دعاهام قرآن خوندنام قبول نیست 

گاهی وسواس میگیرم صلوات ساده رو میزنم از رو متن میخونم که حتما درست باشه 

دلم خیلی گرفته از امام حسین از خدا 

از امام حسین که دیگه قهرم همیشه  بهش پناه میبردم ولی اونم صدای منو نمیشنوه دیگه 

خیلی دلم گرفته احساس میکنم تنهام

احساس میکنم خداهم منو ول کرده 

توروخدا فقط نپرسین چیشده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حس رو دارم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

قربونت برم منم تو شرایط سختی بودم خیلی وحشتناک گذشت برام🥺

ولی ناامبد نباش عزیزم

بالاخره این روزاهم تمام میسه

اگر میتونی چله ایت الله حق شناس بردار حتما

بخذا این چله حال منو خوب کرد 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

میتونم درکت کنم 

خودم چند تا چله گرفتم چند تا نذر کردم چقد دعا کردم 

ولی امام از یه اتفاق خاسته منم یه خاسته ی کوچیکه دلم خیلی گرفته 

کاش میشد از خدا پرسید چرا یه نگاه به ما نمیکنه

قربونت برم منم تو شرایط سختی بودم خیلی وحشتناک گذشت برام🥺ولی ناامبد نباش عزیزمبالاخره این روزاهم تم ...

خیلی حالم بده انقدر بد که شب که میخوابم میگم کاش صبح بیدار نشم 

نگو ، می‌دونی منم جز اینا کسی رو ندارم امام حسین و امام رضا تازه هر صبح قبل از شروع بسم الله میگم و ...

تو این مدت شب و روز کارم شده فکر فکر فکر دلم به هیچکاری نمیره شب که میشه خانواده که خوابن تو اتاقم اشک میریزمو دعا میخونم 

بدتراز اینا اینه که خودتو جلوی همه با حال خوب نشون بدی که کسی نفهمه چته