سلام بچه ها من 22 سالمه و دانشگاه لیسانس گرفتم و هنوز ازدواج نکردم زن داییم 17 سالشه و ازدواج کرده به تازگی با داییم میگه من مثل تو بودم و از ازدواج خوشم نمیومد اما دایی تون رو دیدم و باهاش ازدواج کردم بع نظرتون ما متل همیم
من همچین حرفی نزدم اما تعیین سن گفتم هیچکس نمیتونه انجام بده نمیتونید بگید دختر ۱۵ساله چون ۱۵سالشه ...
پس چرا برای کارهای جزئی تر میتونیم؟قانون میگه زیر ۱۸نمیتونه گواهینامه داشته باشه میگیم اوکی کسی نمیگه نه من ۱۰سالمه ولی خیلی میفهمم پس میشینم پشت فرمون یا زیر۱۸قتل کنی اعدامت نمیکنن چون سن قانونی نیس کسی نمیگه بلوغ فکریت چقدره حالا ازدواج به این مهمی نباید قانون مشخصی داشته باشه؟
وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
مشکل اینجاست وقتی میگن دختر ۱۲ساله دوست پسر داره هیچکس نمیگه ا چرا سنش کمه میگن بزارید دوست باشه عیبی نداره همین دیروز دیدم دیدم چنین کامنتی رو اما وقتی بحث ازدواج هست یکهو همه نیگن فلان سن به بعد همونطور که گفتم خیلیا تو سن بالا هنوز بچه آن چه دختر چه پسر حتی ۴۰ هم رد کردن هنوز تفکراتشان بسیار نابالغ هست و اصلا به درد ازدواج نمیخورن همیشه گفتم ازدواج بلوغ فکری نیاز داره پختگی نیاز داره و ربطی به سن نداره البته به قول یکی از عزیزان منظور هم این نیست دختر ۹ساله رو شوهر بدن ۹سال با ۱۷خیلی فرق میکنه اون میشه کودک همسری که احدی تایید نمیکنه من الان یکی از نزدیکان خودم ۴۰سالشه هنوز از نظر من بچست و بدرد ازدواج نمیخوره ولی برعکسش هم در نزدیکانم بوده سن کم ولی بلوغ و عقل بسیار بالا