2777
2789
عنوان

زن داییم 17 سالشه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 6637 بازدید | 199 پست
بگو شوهر اگه قراره مثل داییم باشه که به دختربچه 16 17 ساله رحم نکرده میخوام صدسال سیاه ازدواج نکنممی ...

یجوری میگی دختر کم سن گرفته انگار بدبخت50سالشه خودشم سنی نداره 20سالشه چه اشکالی داره ؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
شما لابد فوق مذهبی هستی که چت رو هم حرام میدونی بیخیال عزیزم متوجه شدم خط فکریمون یکی نیست

اون کاربر درست میشه 

دختر و پسر فقط بخاطر چت باهم دوست نمیشن 

کارای بد بد هم میکنم😐

💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی بهتر ازمنن هی باید استرس ترشیدگی بخوری

عزیزم شما چته؟ فقط ۲۱ سالتهههه. باور کن تا قبل از اینکه تاپیک هاتو ببینم فکر میکردم سنت بالای ۴۰ ساله

چه عجله ای داری برای ازدواج کردن واقعا؟؟

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

استثنا تو هرچیزی هست

البته اینم بگم 

یه همکلاسی داشتم پدرش رئیس آموزش پرورش بود 

خودش همیشه نمره ش ۰بود 

معلممون می‌گفت ازت توقع ندارم تو دختر همچین پدری هستی 

💗
من همچین حرفی نزدم اما تعیین سن گفتم هیچکس نمیتونه انجام بده نمی‌تونید بگید دختر ۱۵ساله چون ۱۵سالشه ...

پس چرا برای کارهای جزئی تر میتونیم؟قانون میگه زیر ۱۸نمیتونه گواهینامه داشته باشه میگیم اوکی کسی نمیگه نه من ۱۰سالمه ولی خیلی میفهمم پس میشینم پشت فرمون یا زیر۱۸قتل کنی اعدامت نمیکنن چون سن قانونی نیس کسی نمیگه بلوغ فکریت چقدره حالا ازدواج به این مهمی نباید قانون مشخصی داشته باشه؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بگو نکنه توی ۱۰، ۱۲ سالگی میخواستی که از ازدواج خوشت بیاد😐

طرف ۱۷_۱۶ سالگی ازدواج کرده بعد میگه من قبلا از ازدواج خوشم نمیومد!!! الله اکبر ، فک کنم اکه خوشش میومد ۱۲ سالگی عروس میشد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مشکل اینجاست وقتی میگن دختر ۱۲ساله دوست پسر داره هیچکس نمیگه ا چرا سنش کمه میگن بزارید دوست باشه عیبی نداره همین دیروز دیدم دیدم چنین کامنتی رو اما وقتی بحث ازدواج هست یکهو همه نیگن فلان سن به بعد همونطور که گفتم خیلیا تو سن بالا هنوز بچه آن چه دختر چه پسر حتی ۴۰ هم رد کردن هنوز تفکراتشان بسیار نابالغ هست و اصلا به درد ازدواج نمیخورن همیشه گفتم ازدواج بلوغ فکری نیاز داره پختگی نیاز داره و ربطی به سن نداره البته به قول یکی از عزیزان منظور هم این نیست دختر ۹ساله رو شوهر بدن ۹سال با ۱۷خیلی فرق میکنه اون میشه کودک همسری که احدی تایید نمیکنه من الان یکی از نزدیکان خودم ۴۰سالشه هنوز از نظر من بچست و بدرد ازدواج نمیخوره ولی برعکسش هم در نزدیکانم بوده سن کم ولی بلوغ و عقل بسیار بالا

خیر

حیفه من میذارمش تویتتر یکم اساتید روانشناسی بهره ببرن از عجوبه ای که ۱۲سالگیش چون بلد بوده ظرف بشوره پس از زن ۳۰ساله بیشتر میفهمیده😂😂

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

با نامحرم بله چون خود رسول الله صل الله علیه و آله و سلم فرموده که وقتی دو نفر تنهان نفر سوم شیطانه ...

والا فکر شما اینطور 

وگرنه قرار نیست دو نفر کنار هم باشن 

حتما اتفاقی بینشون بیوفته 🤣

تیر های شیطان با حرفای عادی و عامیانع‌اس عزیزم من وظیفه خودم دونستم چیزی که میدونستم رو بگم سلامت با ...

عزیزم حرف های لازم و ضروری که قصد و غرضی پشتش نباشه مشکلی ایجاد نمیکنه 

در جامعه ما با اقایون در حد سلام و احوالپرسی و کارهای ضروری صحبت میکنیم یا درمورد مسائل دیگر این طور باشه همه گناهکاریم