2777
2789
عنوان

زن داییم 17 سالشه میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 6638 بازدید | 199 پست
نمی‌دونم ولی خاله من حتی راهنمایی هم نرفته درس بخونه فقط ابتدایی اما دخترش دکتر شد با ایمانه و زن زر ...

استثنا تو هرچیزی هست 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

موافقم ولی اونا از 12 سالگی براشون خاستگار میاد

برای همینه که متاسفانه آمار طلاق تو کشورمون زیاد شده 

بچه ها رو تو سن کم شوهر میدن بعد ک یکم عقلشون می‌کشه میبینن نه جوونی کردن نه خوشگذرونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف بدی نزده 

بعضیا شرایط زندگیشون جوریه ک زود ازدواج میکنن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

[QUOTE=389603950]مگه همه ی آداب زندگی با درس خوندن به بچه یاد داده میشه چیزایی که برای زندگی لازم با ...

دقیقا منم منظورم بشور بساب نبود منظورم همون معیارها یی که برای ازدواج لازمه هست دخترای الان خیلی عاقل هستن دقیقا از یه سنی به بعد میدونن چیا میخوان و رو حرف و خواسته و هدفشون هم میمونن نخواستم اینو بگم چون قبل ازدواج کلی دوست پسز داشتن گوشی رو باز میکنی کلی مطالب در مورد چه پسری خوبه چه پسری بدرد نخوره چه چیزایی اولویت داره علاوه بر خودشون دوستاشون و دخترپسرهای فامیل هم همه همینطور میبینن و یاد میگیرن خودشون هم باهوش هستن  معیار های اصلی ازدواج هم برای همه تقریبا میشه گفت مثل همه حالا دوتا مورد اینور اونور 

چه ربطی داره عزیزم دختر ۹ساله ممکنه پریود بشه و احساس کشش هم به جنس مخالف درش ایجاد بشه یعنی اماده ی ...

من همچین حرفی نزدم اما تعیین سن گفتم هیچکس نمیتونه انجام بده نمی‌تونید بگید دختر ۱۵ساله چون ۱۵سالشه نمیتونه ازدواج کنه بچست ۳۰ساله میتونه کامل پستمو میخوندید

من خودم سن ۱۲ سالگی عقلم از خیلی دخترای ۳۰ساله آلان بیشتر بود بخاطر تربیت بلوغ فکری و ....کامل هم هم ...

میتونم کامنتتون رو توییت کنم؟

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

مثلا چندسالگی خوشش نمیومد؟ تو شکم مادرش؟ اینکه هنوز عقلش نرسیده بود شوهر کرد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چت گناه کبیرس؟😐🤣

با نامحرم بله چون خود رسول الله صل الله علیه و آله و سلم فرموده که وقتی دو نفر تنهان نفر سوم شیطانه و شیطان هیچوقت به کار نیک امر نمیکنه می‌کنه بنظرت 

شیطان ی راست نمیگ نعوذ بالله زنا کنین کم کم اول میگن مثل دادشمه مثل خواهرمه برا نماز تهجد بیدارم می‌کنه و فلان و کم کم می‌ره جلو