2777
2789

میدونستید سیزده صفر رو ی خانوم نی نی سایتی باب کرد

که اخرش هم اعتراف کرد دروغ گفته؟

ولی دروغش کل ی کشورو گرفت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی از نی نی سایت شروع شد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

همه چی از نی نی سایت شروع شد

اون کاربر رو دقیقا یادمه تاپیکش

و تاپیک بعدش ک گفت یچیز الکی گفته

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اون کاربر رو دقیقا یادمه تاپیکشو تاپیک بعدش ک گفت یچیز الکی گفته

اسمش چیه یه عرض ادبی باهاش بکنم😑😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

میدونستید سیزده صفر رو ی خانوم نی نی سایتی باب کردکه اخرش هم اعتراف کرد دروغ گفته؟ولی دروغش کل ی کشو ...

چندین سال دیگه پیج و کانال های دانستنیها مینویسه آيا میدانستید خرید سیزده صفر از شیطنت و شوخی کاربر یک سایت شروع شد و بعد ها توسط کاربران آن سایت باب شد🤣

اسمش چیه یه عرض ادبی باهاش بکنم😑😂

تاپیکاشو یادمه نام کاربریشو نه

فک کن تو تاپیکای خرید بقیه میومد میگفت فکرشم نمیکردم حرف منو گوش کنید من الکی یچیزی گفتم😐😑

تاپیکاشو یادمه نام کاربریشو نهفک کن تو تاپیکای خرید بقیه میومد میگفت فکرشم نمیکردم حرف منو گوش کنید ...

😑😶

انجام دادنش هم کار درستی نیست یه جور دامن زدن به خرافاته

پارسال دم طلا فروشی نزدیکمون صف کشیده بودن ملت

من فکر کردم طلا ارزون شده یا قراره قرعه کشی چیزی بشه رفتم جلو گفتم چ خبره

ی خانوم گفت وای مگه خبر نداری امروز سیزده صفره

خلاصه رد شدم رفتم خرازی کاموا بگیرم برای خرید جا سوییچی اونجاهم صف بود به مغازه دار گفتم ی کاموا یوموش بدین تو دکورشون بودا گفت نداریم خانوم الان سرمون شلوغه😂😂😂