2777
2789
تاپیک پربازدید که میگه احمق نباشیم و کارد به استخون نرسیده طلاق نگیریم و...را ببین.لایکاش جالبه.تو چ ...

اعتقاد  داشت عجله کرده و حماقت که از شوهرش تو عقد اونم به خاطر رابطه ش با زن متاهل جدا شده 😵‍💫😵‍💫😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقاد داشت عجله کرده و حماقت که از شوهرش تو عقد اونم به خاطر رابطه ش با زن متاهل جدا شده 😵‍💫😵‍� ...

بعد یه سری لایک کردن.

یه سری گفتن آفرین فرهنگ سازی کن تا زرتی زنها نرن طلاق بگیرن😐😐😐

بعد قراره مثلا ما اینجا میخ بکوبیم اونم آهنین 😂

بعد یه سری لایک کردن.یه سری گفتن آفرین فرهنگ سازی کن تا زرتی زنها نرن طلاق بگیرن😐😐😐بعد قراره مثلا ...

والله. دقت کرده باشی منم باهاش تو تاپیکش زیاد حرف زدم.. حماقت مه شاخ و دم نداره. یه عده زن اعتقاد دارن اسم مرد که رفت تو شناسنامه ت قطع  نخاعتم کرد هر غلطی کرد باید بمونی و بسوزی و چند تایی توله هم پس بندازی تا  ثابت کنی که نازا نیستی؛ چون طلاق بگیری بدخت میشی دشمن شاد میشی🤣🥴😒😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

👌👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷

واالههه 🫂🫂🫂🌹🌹♥♥

واقعا به فکر افتادم پیداش کنماگر پیداش کردم حتما با کمال میل 🤣

😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

این نظرشماست ونظرتون محترمه ولی من با این شیوع حماقت توی جامعه به شدت مخالفم البته بازم میگم نظرشما ...

منم مخالفم ولی خیلی هارو میبینم اینکارو میکنن حرف کسی براشون مهم نیست حقیقت جامعه اینه همین که خرافه هارو تبلیغ و به کسی توصیه نکنن باید کلاهمون رو بندازیم هوا

تاپیک پربازدید که میگه احمق نباشیم و کارد به استخون نرسیده طلاق نگیریم و...را ببین.لایکاش جالبه.تو چ ...

عنوان رو دیدم کلی کیف کردم گفتم حتما دارن روشنگری میکنن صفحه اول رو خوندم اعصابم خرد شد فهمیدم چرت و پرته به احترام خودم اومدم بیرون

وای دقیقا👏

🌹🌹🫂🫂