2777
2789
من اگر پیداش بکنم مو رو سرش نمیذارمهر سیزده صفر همه تاپیک های پربازدید سیزده صفر چی خریدید🤣

پیداش کردید منم تگ کنید بیام کمک شاید حجم موهاش زیاد بود دست تنها از پسش بر نیومدید😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما اگه از این کار امید میگیرن انجام بدن ولی تبلیع نکنن

این نظرشماست ونظرتون محترمه ولی من با این شیوع حماقت توی جامعه به شدت مخالفم البته بازم میگم نظرشما محترمه دوست عزیز ازمن ناراحت نشید💟

تله طلا فروش ها بود چون محرم و صفر فروششون پایین میاد اومدن اینو پخش کردن که مثلا مردم برن طلا بخرن و فلان

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

مامانم پارسال برا همه مون جاسوییچی خرید امسال صفرنیومده ی خونه خریدن خرافات یا هرچی برا مامانم عم ...

ربطی به خرید سیزده صفر نداشته مطمئن باشید خیلی ها بدون اینکه سیزده صفر چیزی خریده باشن خونه خریدن وازدواج کردن وبچه دارشدن توی اطرافیانم 

[QUOTE=389601576]تله طلا فروش ها بود چون محرم و صفر فروششون پایین میاد اومدن اینو پخش کردن که مثلا مردم برن طلا بخرن ...[/QUOTE به نفع طلافروش ها شده طلاها رو دستشون بادنمیکنه

میدونستید سیزده صفر رو ی خانوم نی نی سایتی باب کردکه اخرش هم اعتراف کرد دروغ گفته؟ولی دروغش کل ی کشو ...

اون کاربر رو بزرگ نکنید

قبل از اونم خیلیا ب خرید سیزده صفر اعتقاد داشتن

حالا اون خواسته بگه من باب کردم تو جامعه!!!!! 

اون کاربر رو دقیقا یادمه تاپیکشو تاپیک بعدش ک گفت یچیز الکی گفته

اون کاربر رو بزرگ نکنید

تاپیکاشو یادمه نام کاربریشو نهفک کن تو تاپیکای خرید بقیه میومد میگفت فکرشم نمیکردم حرف منو گوش کنید ...

اون کاربر رو بزرگ نکنید

اون کاربر رو بزرگ نکنیدقبل از اونم خیلیا ب خرید سیزده صفر اعتقاد داشتنحالا اون خواسته بگه من باب کرد ...

تا قبل اون هیچ کسی تو نی نی سایت حداقل اینو نگفته بود منم نشنیده بودم و اینقدرم فراگیر نشده بود ک طلافروشیا و خرازیا صف بکشن ملت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تا قبل اون هیچ کسی تو نی نی سایت حداقل اینو نگفته بود منم نشنیده بودم و اینقدرم فراگیر نشده بود ک طل ...

بچه بودم یادمه سیزده صفر برا دختر مجرد میرفتن روسری سفید ب نیت خاستگار اومدن میخریدن