2777
2789

قضیه اینه من از پول تو جیبیم برای سالگردمون برای نامزدم هدیه خریدم بعد از این که هدیه دادم بهش تصمیم گرفتم جدا بشیم اون هم خیلی راحت گفت باشه و تموم شد.....من خودم کلی خرید داشتم ولی خب فعلا نخریدم مامانم می گه تو به هرکی کادو می دی ازت سرد می شه چه قدر بهت گفتم نخر.....به جای این خرید ها برای خودت بخر که اون بیفته دنبال تو نه این که راحت بذاره بره

این هم بگم نامزدم برام حتی بی مناسبت هدیه می خره اما برای سالگردمون نگرفت یعنی من هم نباید بهش هدیه می دادم؟

اشکالی نداره اونم واست میگین خیلی کادو گرفته این به اون در بهش فک نکن حالا چی خریدین؟اون چیا واست گر ...

جدا شدیم....من براش پیراهن گرفتم یه رنگی می خواست بره بخره که من گرفتم اون هم قبلا برام شال و کیف و مانتو و کفش خریده بود....من هم قبل پیراهن براش کیف و دکمه سراستبن‌گرفته بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شدیم....من براش پیراهن گرفتم یه رنگی می خواست بره بخره که من گرفتم اون هم قبلا برام شال و کیف و ...

می‌دونم جدا شدی میگین کاش نمیگرفتم میگم خب کردی گرفتی نزار منتی سرت باشه