2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم طلاق بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 23 پست
دقیقا ای کاش گوش میدادم💔من همسرم سرکار میره وضعمون خوبه ولی اخلاق نداره با خونوادم بد هست نمیاد خون ...

مال منم با خونوادم خوب نیست چنبار تو خونمون دعوا کرد ارث پدریشو انگار از بابای من میخواد میگه من داماد هرکی میشدم برام فلان میکرد بیسان میکرد... اسم دخترا بد در رفته واسه پول پرستی... این بابام اولش براش ماشین خرید گفتن جوونه بره کار کنه ماشینو از دست داد و هزارتا کار دیگه... ولی ادعاش میشه که من حیف شدم خودش هیچی نداره هیچی یه معتاد روانیه انتظار داره مثل امامزاده بپرستنش... بدیاشو بشینم بگم یه سال طول میکشه... یه غلطی کردم نمیدونم چجوری درست کنم روم نمیشه جایی باهاش برم تا میریم خونمون یه داستانی درست میکنه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم داری؟

نه از اول فهمیدم مرد زندگی نیست حواسم بود. سه سال عقد بودیم بعد سه سال یه ساله خونه گرفتیم. کثافت گولم زد گفت پسر خوبیم سالمم الان میبینم نه از لحاظ روحی نه جسمی سالم نیست قرص اعصاب میخوره و هزار جور مواد رو مصرف کرده... به شدت دروغ گو و... کاش دخترا هیچوقت رو حرف پدر مادر حرف نزنن کاش مارو ببینن عبرت بگیرن 😔 من عاشقش هم نبودم فقط گفتم پسر خوبیه یه زندگی نرمال با هم میسازیم ولی این خودش هیچ منم بدبخت کرد

جدی؟؟ یعنی من الان همسرم بامادرم مشکل دارننن گفته یا من یامادرت من نمیتام زندگیم خراب ش جیکارکنم بزا ...

اون اگه از مادرش گذشت شما هم بگذر در غیر اون صورت بگو تو گذشتی منم میگذرم وگرنه مادرمو به خاطر هیچکس دور نمیندازم

2790
2778
2791
2779
2792