2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم طلاق بگیرم یا ن

364 بازدید | 23 پست

همسرم با پدرم رابطه خوبی ندارن و بیشتر بحثامون سر همینه دیشب دوباره داشتیم بحث میکردیم دلم خیییلی گرفته بود نشستم گریه کردن اونم گفت دم گوش من گریه نکن بلند شدم رفتم اون یکی اتاق گریه کنم اومد کمربند برداره منو بزنه گفت بلند شو بیا بخواب منم گفتم نمیام خوابم نمیاد اونم با لگد زد رو پام بلند شدم

یاد موقعی افتادم که باهاش در ارتباط بودم خونوادم راضی نبودن بابام منوبخاطرش با کمربند زد😭😭

الانم تو خونه خودم خودش می‌خواد بزنه 

چقد بدبختممن😭😭😭😭کاش منی تو این دنیا وجود نداشت💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بابت این برخوردش خیلی قاطع برخورد کنید و کتک و ...خط قرمز باید باشه به نظر من.طلاق که گزینه ی خیلییی نهاییه.مشاور خوب برید تا بهتر راهنمایی کنه

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

کاش به حرف پدر مادر گوش میدادیم... منم هرچی گفتن نگفتن هر چی مادرم گریه کرد پدرم گفت خونه رو به نامت میزنم فقط با این ازدواج نکن گوش نکردم الان یه ساله بخدا سر کار نرفته سو تغذیه گرفتم از گشنگی دارم میمیرم. یه میلیارد بدهی و چک برگشتی برام گذاشته جرات نمیکنم به خونوادم بگم چکا و واما همه به نام من کارم نمیکنه صب ت شبم فحشم میده و عربده میکشه... اگه دختری هست که این متن رو میخونه خواهش میکنم به حرف پدر مادرتون گوش کنین اگه گفتن نه بی چون و چرا بگین چشم بخدا پدر مادرا بد بچشونو نمیخوان... بخدا هیچ پسری ارزش اینو نداره که آدم تو روی خونوادش وایسه. من براش چند بار ماشین خریدم دو بار موتور خریدم که کار کنه ولی بهونه میاره و همه قسطا و چکام برگشت خورده توروخدا اگه تو ازدواجتون تعداد مخالفتا بیشتر از موافقا بود نکنین 

ا وا چند سالته ؟تحصیلات شغل؟خوبیای شوهرت چیان بدیاش چیان این اخلاقش همیشگیه؟

۲۴

یه بچه هم دارم

هیچی خونه دار ولی وضعمون خوبی همه چی میخره ولی اخلاق نداره آرامش ندارم

خب چرا گریه کنی؟ چرا پیش شوهر گریه کنی؟چرا نقطه ضغف نشون بدی. یه جوری وانمود کن که پدرت اصلا برات مه ...

جدی؟؟ یعنی من الان همسرم بامادرم مشکل دارننن گفته یا من یامادرت من نمیتام زندگیم خراب ش جیکارکنم بزاره برم خونه مامانم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
جدی؟؟ یعنی من الان همسرم بامادرم مشکل دارننن گفته یا من یامادرت من نمیتام زندگیم خراب ش جیکارکنم بزا ...

شما بهش بگو البته که زندگیم. بعد خودت به ارتباط با مادرت ادامه بدی. طوری که عیان نشه. یا داستان نشه. بعد از چند وقت خودش از خر شیطون پایین میاد

کاش به حرف پدر مادر گوش میدادیم... منم هرچی گفتن نگفتن هر چی مادرم گریه کرد پدرم گفت خونه رو به نامت ...

دقیقا ای کاش گوش میدادم💔

من همسرم سرکار میره وضعمون خوبه ولی اخلاق نداره با خونوادم بد هست نمیاد خونشون یه بار به بابام زنگ زد حق نداری بیای خونمون😭

شما بهش بگو البته که زندگیم. بعد خودت به ارتباط با مادرت ادامه بدی. طوری که عیان نشه. یا داستان نشه. ...

اره مگ همسرم الان ک خونه نیست ب مامانم پیام میدم میحزفم باهاش ولی مامانمم کوتاه نمیاد میگ ک اگ نیای میام باشوهرت بحثم میش دعوامون میش و...  

من قصه طولانی دارم  کاش برات توضیح بدم😪😭

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اره مگ همسرم الان ک خونه نیست ب مامانم پیام میدم میحزفم باهاش ولی مامانمم کوتاه نمیاد میگ ک اگ نیای ...

خیلی سخته. اما به مادرتون بگو تصور کن من خارج از ایران هستم. همین پیام و تلفن . 

خیلی سخته. اما به مادرتون بگو تصور کن من خارج از ایران هستم. همین پیام و تلفن .

اره چون اگ بدونه مامانم برام مهم مثل بچه میمونه همسرم لج میکنهه