2777
2789
عنوان

دلم برای مادر شوهرم میسوزه 😭

1032 بازدید | 54 پست

ما چند روزی رفتیم مسافرت مادر شوهرمم با خودمون بردیم .پدر شوهرم نشد بیاد بعد خلاصه این پریود شد دیروز ما امروز برگشتیم اومدیم . خونه مادر شوهرم یک ساعتی با ما فاصله داره حالا پدرشوهرم گفته اونجا باشه تا دوشنبه بیام دنبالش 

بخدا من همیشه دوست دارم که بیان خونم ولی الان که از مسافرت اومدم و دنیا کار دارم و مغازه هم میرم واقعا این برام شکنجس . حالا پریود هم هست از راه که رسیدیم دیدم رفته دستشویی شلوارس که می‌گفت کثیف شده داره تو روشویی میسوزه گفتم نهههه برو حموم بشور 

ینی دارم دیوونه میشم من خیلی آدم وسواسی هستم . نمی‌خوام وارد جزئیات بشم ولی در کل اونم آدم تمیزی نیست ینی آنقدر وزنش بالاس از توان افتاده . الان عذاب وجدان دارم خیلی دلم میخواد بره خونش تا حسابی بیوفتم به جون خونه ولی از یه ور دلم میسوزه . بعد مطمئنا خونه خودش راحت تره خب . من نمی‌دونم چرا خودش نمیگه نه زودتر بیا دنبالم . اصلا اگه دلمم راضی بیشه که بخوام بره چجوری بفرستمش ؟ 

بخدا دارم عذاااااب میکشم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشویی جای شستن چیزای کثیفه دیگه

خدایی شستنش اونجا منطقی تر از حمامه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم