2777
2789
عنوان

دلم برای مادر شوهرم میسوزه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست

اسی چی پرسید شما چه جوابی میدین حالا ول کنید پریود شدن مادر شوهرو طرفو اصلا موضوع تاپیک فراموش شد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها توروخدا اینجور نگید درکش کنید واقعا برای کسب که وسواسی داره سخته درضمن روشویی آخه کی جای شستن ...

مگه مسواکو می‌اندازین تو روشویی بعد میزنید به دندونتون؟؟

مسواک تو دستتون  هست،اب دهنو میریزین تو روشویی دیگه.

حالا همه دارن میگن دو روز تحملش کن

اما به نظر من تحمل نکن تحمل کردن هر چیزی آزار دهنده میشه

کنارش از بودنش خوشحال باش این جوری راحت می گذره

راستی وسواسی بودنت غیر منطقی داره میشه ها

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پس تو بیشتر ناراحت خودتی چون وسواس داری نه اینکه دلت برای مادرشوهره بسوزه عنوان رو دیدم گفتم چه عروس ...

از این که به این قضیه فکر میکنم دلم براش میسوزه 

من خودم دارم عذاب میکشم از خودم 

از رفتار خودم ناراحتم ولی من دست خودم نیست 

بعد اینکه پریود شدن عادیه اما برای یه آدم که نتونه خودشو جمع و جور کنه ترسناکه

از این که به این قضیه فکر میکنم دلم براش میسوزه من خودم دارم عذاب میکشم از خودم از رفتار خودم ناراحت ...

من بهت حق میدم. شخصا تو روزای اول پریود خودمم نمیتونم خودمو تحمل کنم حالا یکی دیگه بیاد خودشم نتونه تمیز نگه داره استرس میگیرم که هر جا نشسته نشتی داده و نجس شده😐

ینی داری میگی با بیماری روانی همراهی کنیم؟خب اونجوری بیماریش بدتر میشه

عزیزم بیمار روانی که اصلا لفظ خوبی نیست 

من خودم قبول دارم که یه مقدار وسواس دارم ولی یکی بیاد خودت شلوار پر از خون رو تو روشویی که مسواک میزنی بشوره چندشت نمیشه؟ اینکه نوار بهداشتیشو همینجوری بندازه تو سطل مشکل نداری ؟ 

عزیزم بیمار روانی که اصلا لفظ خوبی نیست من خودم قبول دارم که یه مقدار وسواس دارم ولی یکی بیاد خودت ش ...

نه عزیز شما درست میگی منم تو روشویی ‌که مسواک میزنم چندشم میشه لباس زیر کثیف رو حتی بشورم چه برسه به این چیزی که شما میگید.