2777
2789
عنوان

دلم برای مادر شوهرم میسوزه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
عزیزم بیمار روانی که اصلا لفظ خوبی نیست من خودم قبول دارم که یه مقدار وسواس دارم ولی یکی بیاد خودت ش ...

اینا توهین نیست خب وسواس چیه اسمش؟بیماری جسمی ک نیست.اگ روشویی کثیف شد تهش بگو روشویی هم یبار بشوره و نوارو پس بندازه کجا‌؟مگ جایی غیر سطل زباله میشه انداخت

من الان واقعا دلم میخواد که بره 

من آدم بی احترامی کردن نیستم 

الان تازه از سفر برگشتم خودمم خیلی ضعیفم واقعا نمیتونم هر وعده غذا بشینم غذای خوب درست کنم 

کاش آدما اینو یاد بگیرن وقتی دعوتشون می‌کنی بیان نه موقع های دیگه 

دو هفته پیش خودمو کشتم که پاشید بیاید خونه ما نیومدن 

الان اومدن  خب من آمادگی ندارم . 

کل دیشب تو راه بودیم شوهرم رانندگی کرده الان هر دو خوابن ولی من استرس شام درست کردن دارم با اینکه کل شبو نخوابیدم باز نمیتونم بخوابم چون مرغ تموم شده باید شوهرم بخره باید مغازه هم برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته ادم مهمون شما باشه

نه اتفاقا من آدمیم که خیلی به مهمونم احترام میکنم 

الان من از سفر اومدم آدم خیلی خیلی ضعیفیم برام سخته هر وعده غذایی غذا درست کنم ولی چون دلم میخواد به مهمون احترام کنم حتی شده مریض میشم ولی بهترین نحو پذیرایی میکنم 

بچه ها توروخدا اینجور نگید درکش کنید واقعا برای کسب که وسواسی داره سخته درضمن روشویی آخه کی جای شستن ...

مسواک میزنی

مسواک رو که نمی مالی بهش که 

ببخشید ها ولی دست ِ کثیفتون رو اونجا می شورید ! گُل که نشسته بودین 😐 حالا اینم یه شلوار شسته 

دهن ِ آدمو باز می کنین 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم بیمار روانی که اصلا لفظ خوبی نیست من خودم قبول دارم که یه مقدار وسواس دارم ولی یکی بیاد خودت ش ...

ما توی سطل همیشه پاکت زباله میذاریم

و تند تند عوض میشه و دور ریخته میشه

تو مگه توی سطل ، پاکت نمیذاری که نگران نوار بهداشتی کثیف اونی ؟

در کل اسی 

وسواس پیرت می کنه ، نابودت میکنه

الانم برو بخواب دختر خوب 

دیشب هم نخوابیدی .... اون دو تا سرحال میشن ولی تو فقط خودتو آزار میدی

شام حاضری بخورید یا شوهرت از بیرون بگیره

به فکر خودت باش به جای این وسواس ها

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعاً متأسفم براتون یادتون باشه همه ی ما یه عادت ها و مشکلاتی داریم حالا یکی وسواسی داره قرار نیست همه درمقابلش جبهه بگیریم منم خودم همین مشکلات رو دارم اما بهتره بعضی وقتا با دلشون راه بیاید تا اون آدم به مرور مشکلشون رو حل کنه نه اینکه همه بهش حمله کنید یکم کتابهای روانشناسی درباره ی وسواس فکری و عملی رو مطالعه کنید خوبه براتون

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه اتفاقا من آدمیم که خیلی به مهمونم احترام میکنم الان من از سفر اومدم آدم خیلی خیلی ضعیفیم برام سخت ...

میسه درخواست دوستی مو قبول کنی اینجا نمیشه حرف زد دیدی که همه شدن علامه ی دهر

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه عزیز شما درست میگی منم تو روشویی ‌که مسواک میزنم چندشم میشه لباس زیر کثیف رو حتی بشورم چه برسه به ...

آدم تو خونه ی خودش هم چندشش میشه لباس نجس شده اشو توی روشویی بسوزه چه برسه به دیگران من نمی‌دونم اسم این بهداشته یا وسواسی؟

مسواک میزنیمسواک رو که نمی مالی بهش که ببخشید ها ولی دست ِ کثیفتون رو اونجا می شورید ! گُل که نشسته ...

همون بهتر دهنتو باز نکنی چون هنوز فرق بین رعایت بهداشت و وسواسی رو نمیدونی.