2777
2789
عنوان

چرا تو دانشگاه مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم راستش پسر خالم که رفته میگه چون ترم اولی‌ مسخره میکنن آخه چرا باید یکی مسخره کنه

چرت و پرت گفته.بعدشم ترم اول بودن مگه خجالت داره. اصلا از کجا میخان بفهمن ترم یکی.

اصلا توجه نکن. با اعتماد ب نفس کامل برو دانشگاه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من همینا یکی از دلایلم برا پشت موندنه شخصیتم خیلی بچگونه و دختر خونگی طوره میترسم برم اونجا اینبار م ...

ببخشید دخترم ولی پشت کنکور موندن فقط ب خاطر خجالتی بودن حماقت محضه.عمرت بره ک یه عده مسخرت نکنن؟؟؟

عبارت دخترخونگی هم خیلی کلمه زشت و چندشیه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چقد شما دختر خوبی هستی ...

نه والاه اینی که تعریف کردم خوب نیست 

بقیه یه طور باشن تو یه طور دیگه ولی بین اونا باشی اذیت کننده اس

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببخشید دخترم ولی پشت کنکور موندن فقط ب خاطر خجالتی بودن حماقت محضه.عمرت بره ک یه عده مسخرت نکنن؟؟؟عب ...

دقیقا منم از دختر خونگی اصلا از خونگی اش متنفرم

مگه بلا نسبت حیوون خونگی هستیم

ولی اینجوری گفتم که بدونن منظورم چیه چون اینستا و اینجا از این کلمه پره

دبیرستان و ۱۲ سال تحصیلی کلا برا من خوب بود 

فقط لازم بود مثل آدم عادی بری بیای هیچکس شرط نمیذاشت اینکارو میکنی اون کارو نه

الان تو یه گروه از دانشگاهی که میخوام برم عضوم 

خیلی خیلی مسخره میکنن ترم اولی هارو یعنی در حد چی بگم دیگه 

مثلا فلانی چقدر سمی حداقل از بقیه یاد بگیر این کارو نکنی

فلانی چرا پیرهنت اینجوری بود 

به اینا چه ربطی داره اخه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

نه والاه اینی که تعریف کردم خوب نیست بقیه یه طور باشن تو یه طور دیگه ولی بین اونا باشی اذیت کننده اس

هر کسی یه دنیایی داره برا خودش شما هم دنیای خودتونو زندگی می‌کنی ...پاک و دخترونه...آرزوی هر پدر مادری همینه ...اعتماد بنفس داشته باش تو زیباترین دختر شهرتون هستی عزیزم