2777
2789
عنوان

قرص چاقی

76 بازدید | 10 پست

عوارض قرص چاقی گین آپ چیهههههه

نزدیک ۱۰_۱۵ روزه روزی ۲ تا دارم میخورم دستام از آرنج و مچ و پاهام زانو و مچ خیلی درد دارن و دچار لرزش شدن

خواهرم هم داره میخوره اون ولی هیچ عوارضی نداره و حدودا ۱۰ کیلو هم افزایش وزن داشته

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

من میخورم پریودی و عقب مینداخت

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واقعا چاقی انقد مهمهههه

ب قیمت از دست دادن سلامتیت؟

من دامادمون تعریف کرد که یه مردی قرص چاقی خورده پا درد داشته بعدا فهمیدن زانوش نابود شده فک کنم گف کلا پاشو از دست داده.دقیق یادم نیست🙄

منم الان پریودیم ک کلا عقب افتاده ولی بخاطر بدن درد یکم نگرانم چون آبجیم نداره ولی من خیلی درد دارم

ب نظرم ارزش نداره نخور

کم کم عوراض خودشو نشون میده

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز