2777
2789
عنوان

چرا تو دانشگاه مسخره میکنن

225 بازدید | 21 پست

ببخشید ولی عقده‌ای چیزی دارن؟ یه جا خوندم میگن کوله نبرید مسخره میکنن خب اینهمه وسیله بریزم تو سر طرف نیاز داریم به کوله😐 یا میگن ارایش نکنید مسخره میکنن لباس رنگی نپوشید مسخره میکنن کسی که مشکل روانی داشته باشه مسخره میکنه وگرنه ارایش یه چیز عادیه کوله خب من اینهمه وسیله دارم نمیتونم که همشون بزارم تو دستم یا بریزم تو جیبم اصلا هم نظر بقیه برام مهم نیست که بی دلیل مسخره کنن هر جا دیدم میگن پسرا مسخره میکنن چون طرف ترم اولیه‌😑 ببخشید ولی خود طرف از شکم مامانش فارق التحصیل بوده؟ من هنوز کنکور ندادم امسال دارم ولی اینکه بقیه بهم میگن اره کفش اسپورت نپوش مسخره میکنن یا چون ترم اولی مسخره میکنن بهم برمیخوره حیوونم‌‌ شعور داره اینا دیگه ندارن؟ چرا باید یکی چون ترم اولیه‌ مسخره کنی خودتم ترم اولی بودی واای😐

Always 🐢☘

والا زمان ما ک دانشگاه میرفتیم هیچ کدوم از این چیزا رو مسخره نمیکردن. خیلی عادی بود اینا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیده بودم اینا رو

دانشجو ها هم که کوله میندازن لباس رنگی هم میپوشن آرایش هم میکنن

اینا دیگه جدید بود

خودتو درگیر نکن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

هیچکس مسخره نمیکنه

تنها کسی که تو دانشگاه ما مسخره شد یه پسره بود که شبیه خرگوش ورجه ورجه میکرد راه میرفت همش

بنظر من بامزه بود خدایی😍🤣

هیچ کس به این چیزا که میگی کار نداره

همه کوله دارن، جامدادی میارن

رنگی میپوشن

آرایش میکنن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا زمان ما ک دانشگاه میرفتیم هیچ کدوم از این چیزا رو مسخره نمیکردن. خیلی عادی بود اینا

نمیدونم راستش پسر خالم که رفته میگه چون ترم اولی‌ مسخره میکنن آخه چرا باید یکی مسخره کنه

Always 🐢☘

من همینا یکی از دلایلم برا پشت موندنه 

شخصیتم خیلی بچگونه و دختر خونگی طوره میترسم برم اونجا اینبار منو مسخره کنن که چرا اینقد ساده ای 

ساده نیستم ها سبک زندگیم اینطوریه ولی به تو چه آخه دلقک 

مثلا دوستم حتی الانش میگه ۱۸ سالته چرا آرایش نمیکنی

دوست ندارممممم ولم کننن

وقتی یه پسر بهم از اون نگاها میکنه دوست دارم برم خفه اش کنم اصلا چرا نگاهم میکنی پیاز 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن