سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتما خیلی سخته دوتا بچه باهم ولی باور کن گلم بعید نیست دومی همونی باشه که بگی خدایا چه کاری بود میخواستم بکنم این معجزه زندگیم بود . نمیگم راحته اما اکثر اونایی که میخواستن سقط کنن و نشد همینو میگن بزار بمونه در عوضش با خدا معامله کن خودش تربیتش کنه و کمکت کنه باور کن معجزه میشه
حامله ام بچم یکسال و چند ماهشه😞خیلی نگرانم شوهرم میگ باید سقط کنی دلم راضی نیست من از ی طرف بچم کوچ ...
منم دقیقا مثل شمابودم بچه ی دومم ی ساله نشده بود ناخواسته باردارشدم وشوهرمم خیلی اصرار به سقط کرد وچندجامنوبرد که دکترا اغلب راضی نشدن وجایی که راضی شدن کورتاژ میکردن بعدقرص که من واقعا ترسیدم وراضی نشدم و۹ماه شوهرم ناراضی بود ودعوا داشتیم حتی آزمایش وسونو نداشتم شاید درطول بارداری فقط یکی دوتا ولی نگهش داشتم والانم تب کرده وازدیشب تاحالا بیدارم باش بچم واین گناهه کبیرس