2777
2789

خدایا نزار دستم ب خون بچم الوده بشه خدایا نزار گناه کنم خدایا خودت نجاتم بده خدایا من نمیتونم کنار بیام بچم هنوز کوچیکه ب من احتیاج داره خدایا کمکم کن خودت ازم بگیر خدا ببخ‌منو خدا

چرا چیشده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خیلی سخته دوتا  بچه باهم ولی باور کن گلم بعید نیست دومی همونی باشه که بگی خدایا چه کاری بود میخواستم بکنم این معجزه زندگیم بود . نمیگم راحته اما اکثر اونایی که میخواستن سقط کنن و نشد همینو میگن بزار بمونه در عوضش با خدا معامله کن خودش تربیتش کنه و کمکت کنه باور کن معجزه میشه

حتما خیلی سخته دوتا بچه باهم ولی باور کن گلم بعید نیست دومی همونی باشه که بگی خدایا چه کاری بود میخ ...

اخه من چجوری هم ب بچم برسم هم حاملگی و بگذرونم 😭😭دارم میمیرم کاش خدا اینطوری امتحانم نمیکرد کاش اینکار نمیشد

ای خدا هر ماه هر لحظه با هر امپول و قرص ترو صدا زدم اما ندادی دیکه هیچوقت بهم نده چون منم دیگ درمانم رها کردم بدهی هم سقط میکنم دیگه نمیخام خستم کردی

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀

حامله ام بچم یکسال و چند ماهشه😞خیلی نگرانم شوهرم میگ باید سقط کنی دلم راضی نیست من از ی طرف بچم کوچ ...

منم دقیقا مثل شمابودم بچه ی دومم ی ساله نشده بود ناخواسته باردارشدم وشوهرمم خیلی اصرار به سقط کرد وچندجامنوبرد که دکترا اغلب راضی نشدن وجایی که راضی شدن کورتاژ میکردن بعدقرص که من واقعا ترسیدم وراضی نشدم و۹ماه شوهرم ناراضی بود ودعوا داشتیم حتی آزمایش وسونو نداشتم شاید درطول بارداری فقط یکی دوتا ولی نگهش داشتم والانم تب کرده وازدیشب تاحالا بیدارم باش بچم واین گناهه کبیرس 

منم دقیقا مثل شمابودم بچه ی دومم ی ساله نشده بود ناخواسته باردارشدم وشوهرمم خیلی اصرار به سقط کرد وچ ...

الان راضی هستین از اینکه نگهش داشتین؟شوهرتون چیکار کرد بعدش

داداشم پنج ماهش بوده مامانم منو باردار شده 

پاشو دختر 

بچته داره از روح تو تغذیه می‌کنه حس مادرانه ات کجاست ؟ 

تو داری به اون بچه زندگی میدی سقط یعنی چی دختر گل ؟ 

پاشو به این فکر کن که دومی میشه باعث افتخارت

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

حامله ام بچم یکسال و چند ماهشه😞خیلی نگرانم شوهرم میگ باید سقط کنی دلم راضی نیست من از ی طرف بچم کوچ ...

فکر کن دوقلو بودن حتما خدا حکمتش بهترین ما خبر نداریم هرطور شده نگه داره

استرس اضطراب نکش که بعد دنیا اومدن هم روی بچه تاثیر میزاره