2777
2789
عنوان

همسر مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 103 پست
من مثال زدم شایدم از خستگی یا فشار کار باشهکمکی داری؟ مادری خواهری کسی که بچه رو یکی دو ساعت بذاری پ ...

دخترم چون کوچیکه فعلا فقط پیش مامانم میذارمش ، اونم بنده خدا زندگی داره صبح نگه میداره بسه دیگه ، بعدظهرا تایمش برای خودش باشه ، مادرشوهرم فوت شده که از اون خدا بیامرز کمک بگیرم ، همسرمم که شغلش آزاده بیشتر تایم روز درگیره ، من کمکی دیگه ای ندارم در نتیجه تایمی هم خیلی برای خودم ندارم

دخترم چون کوچیکه فعلا فقط پیش مامانم میذارمش ، اونم بنده خدا زندگی داره صبح نگه میداره بسه دیگه ، بع ...

برای خودت برنامه بذار

دخترت چند ساله شه؟

مثلا دوتایی با هم برید استخر و یا باشگاه و یا خرید و پیاده روی

خلاصه از اون روزمرگی همیشگی خارج شو اجازه نده تکرار روزها ناراحتت کنه

اما صادقانه بگم هیچی مثل پیش یه دکتر خوب رفتن به شما کمک نمیکنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین به عنوان یک پسر میتونم شوهرتو درک کنم منم توی 20 سالگی ازدواج کردم و خانومم 19 سالش بود من خییییلی دوسش داشتم و دارم و تا حالا از گل نازکتر بهش نگفتم اوایل خیلی باهم خوب بود ولی بعد...

خیلی عوض شد دیگه مثل سابق نبود همش باهام دعوا میکرد غر میزد حتی یک بار اون ایفونی رو که روز عقد بهش دادم رو تو سرم شکوند

ولی بازم ساکت بودم ولی صبرم تموم شده بود از هزارتا روان شناس سوال کردم که یکی جواب درست بهم دادگفت خیلی بهش مایه و اهمیت بده منم جوگیر شدم و با پس اندازم یک ماشین دیگه در کنار ماشین اصلیم خریدم و کل حقوق 60 ملیونی م رو هرماه کلا میدادم بهش و مجبور شدم خرج خودم رو از طریق مسافر کشی دربیارم و خیلی روم فشار بود ولی یک روز دیدم خودش اومد ازم معذرت خوای کرد و خدا رو شکر همه چی به حالت عادی برگشت این رو بعنوان یک تجربه دارم بهتون میگم ولی باورتون نمیشه انقدر تغییر کرده که خودش هم باورش نمیشه من نمیگم شوهرتون کل حقوقش رو بده به شما اما بهش بگید بیشتر بهتون اهمیت بده و شما هم اگر بخواید میتونید برای خودتون یک قانون بزارید که هر وقت عصبی شدید سعی کنید به خودتون نگیرید و برید یک لیوان آب بخورید یا کاری ک شما رو آروم میکنه انجام بدید 

اینا وسوسه است الآن شما بچه داری این مقایسه ها درست نیست افکارت هم بیهوده است و افکارت باعث اوقات ت ...

بله من زندگی دوستدارم و قرار نیست با این چیزا خرابش کنم ، و دوستدارم تلاش خودم رو بکنم که  آروم تر بشم تا از الان زندگیم لذت ببرم بخاطر همین دارم انقدر خودم خودم رو میخورم

میدونی عزیزم من یا شوهر شما به خواست خودمون که این اخلاق رو نداریم ، به هر حال عواملی تاثیر داشته مث ...

از جواب دادنت معلومه زود عصبانی میشی فقط خواستم بگم این اینده کسیه که اینطویه مشکلات  قلبی خودش و داغونی اطرافیان 

اخه منم زیاد اعصاب درستی برام نمونده ولی خیلی کم پیش میاد الکی گیر بدم دعوا کنم ولی واقعا برای همسرم روح و روانم نمیکشه دخترمم ازش فراریه 

ولی زندگییت خوب میشه چون میدونی مشکل کجاس و باید درست کنی

از جواب دادنت معلومه زود عصبانی میشی فقط خواستم بگم این اینده کسیه که اینطویه مشکلات قلبی خودش و دا ...

نه عزیزم من عصبی نشدم اصلا ، فقط توضیح دادم که بگم بخدا ما خودمون هم نمیخوایم که اینجوری رفتار کنیم خودمونم راضی نیستیم. خودمون خسته تر از شماییم . زندگی هرکس بالا پایین داره انشاءالله که زندگی شما هم با آرومتر شدن همسرتون شیرین تر میشه ، شماهم برای من دعا کنید

نه عزیزم من عصبی نشدم اصلا ، فقط توضیح دادم که بگم بخدا ما خودمون هم نمیخوایم که اینجوری رفتار کنیم ...

خوب به نظرت کسی که اینطوره و شروع میکنه به فحش و دعوا طرف مقابل باید چی فکر کنه که اونم پرخاش نکنه 

میخوام شوهرمو بیشتر درک کنم 

خوب به نظرت کسی که اینطوره و شروع میکنه به فحش و دعوا طرف مقابل باید چی فکر کنه که اونم پرخاش نکنه م ...

شما باید مطمئن بشید که شوهرتون فقط استرس داره که یا نه مشکل دیگه ای هم در کنارش هست ، مثلا بقول اون دوستمون که گفت دو قطبی چیزی نداره ؟ آخه مثلا من وقتی عصبی میشم فقط در مورد اون مسئله شروع میکنم غر زدن ولی فحش نمیدم یا چیزی پرتاپ نمیکنم ، ولی شما میگی مثلا همسرتون فحش هم میده 

پس خدارحم کنه بعد ازدواجمو

از اون اول همه چیزو بسپار به شریک زندگیت ، کمکش کن ولی نه در حد اینکه خودت مسائل رو به عهده بگیری ، اونجوری عادت میکنه نه مثل من که یسری چیزا به عهده خودمه و شوهرم تقریبا بیخیال شده یسری مسائل رو

از اون اول همه چیزو بسپار به شریک زندگیت ، کمکش کن ولی نه در حد اینکه خودت مسائل رو به عهده بگیری ، ...

چه جالب من فکر میکردم ادم هرچی از خودگذشته تر باشه بهتره داخل زندگی مشترک,تشکر از راهنماییتون

;-)

از اون اول همه چیزو بسپار به شریک زندگیت ، کمکش کن ولی نه در حد اینکه خودت مسائل رو به عهده بگیری ، ...

سلام.وقتتون بخیر.لطفا میشه درخواست دوستیم رو بپذیرین درباره دکتر صالحی سوال داشتم ازتون🙏🙏

حال من خوب است اما تو باور نکن!