ببین به عنوان یک پسر میتونم شوهرتو درک کنم منم توی 20 سالگی ازدواج کردم و خانومم 19 سالش بود من خییییلی دوسش داشتم و دارم و تا حالا از گل نازکتر بهش نگفتم اوایل خیلی باهم خوب بود ولی بعد...
خیلی عوض شد دیگه مثل سابق نبود همش باهام دعوا میکرد غر میزد حتی یک بار اون ایفونی رو که روز عقد بهش دادم رو تو سرم شکوند
ولی بازم ساکت بودم ولی صبرم تموم شده بود از هزارتا روان شناس سوال کردم که یکی جواب درست بهم دادگفت خیلی بهش مایه و اهمیت بده منم جوگیر شدم و با پس اندازم یک ماشین دیگه در کنار ماشین اصلیم خریدم و کل حقوق 60 ملیونی م رو هرماه کلا میدادم بهش و مجبور شدم خرج خودم رو از طریق مسافر کشی دربیارم و خیلی روم فشار بود ولی یک روز دیدم خودش اومد ازم معذرت خوای کرد و خدا رو شکر همه چی به حالت عادی برگشت این رو بعنوان یک تجربه دارم بهتون میگم ولی باورتون نمیشه انقدر تغییر کرده که خودش هم باورش نمیشه من نمیگم شوهرتون کل حقوقش رو بده به شما اما بهش بگید بیشتر بهتون اهمیت بده و شما هم اگر بخواید میتونید برای خودتون یک قانون بزارید که هر وقت عصبی شدید سعی کنید به خودتون نگیرید و برید یک لیوان آب بخورید یا کاری ک شما رو آروم میکنه انجام بدید