2777
2789
عنوان

همسر مهربون

1185 بازدید | 103 پست

خانمای گل  بهم بگید چکارکنم ، من همسرم خیلی مرد خوبیه ، خیلی احساسی و صبوره ، برعکس اخلاق سگی خودم که خیلی جدی و عصبی هستم ، همش اضطراب دارم ، اصلا یه اوضاعی ، مشاورم رفتم کنترل نمیشه این استرس لعنتی ، سر همین اضطراب الکی الکی تو خونه دعوا راه میندازم ، گیر میدم ، غر میزنم ، گلایه میکنم بدبخت همسرمم تا جایی که بتونه ساکت وای میسه هیچی نمیگه ، دیگه اگر اونم قاطی کنه یه چیزی بگه بهم که خدا به داد برسه تا فرداش بحث و قهر و ناراحتیه . آخرشم اون بدبخت سر هیچی میشه مقصر باید بیاد منت کشی . من خودمم خسته شدم واقعا از این اخلاقم ، ناراحتم ، عذاب وجدان دارم ، فکر نکنید خودمم خوشحالم از این قضیه ، همیشه هم میگم دیگه آدم میشم اما روز از نو روزی از نو . 

خودم شاغلم ، یه دختر نازم دارم ، همسرمم کارش آزاده ، خداروشکر زندگی خوبی دارم ، خونه و ماشین ، درآمد کافی . اما نمیدونم دردم چیه که مدام خودم رو با چهارتا مجرد مقایسه میکنم ، بخودم میگم نونت نبود آبت نبود شوهر کردنت چی بود با این همه مسئولیت مادری کردنو و همسرداری کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم حرف قشنگی زد گفت هر آدمی یه عیبی داره منم مثل شما غرغرو زود عصبی میشم ولی خب یسری رفتارای خوبم دارم زود راضی میشم میگه یکیتون  باید آروم باشه اگه دوتانون عصبی و غرغرو  باشین زندگیتون  دوام نداره گفت یکیو پیدا کن رفتارتو بپذیره  حداقل آروم باشه نمیشه دوتاتون آتیش باشین 

سلام حقیقتش من ازدواج نکردم ولی رفتار من مشابه حتی کپی رفتار شماست بخدا منم خیلی خستم از رفتارم عصبی ...

چکار کنیم بنظرت ؟ منکه همه ی غر غرکردنم سر این استرس میراثه

شوهر منم اخلاقش همینه یعنی یک ساعت سر یه چیز مسخره غر نزنه صد درصد مریض میشه نمی دونم به کدوم گناهم دارم تقاص میدم وقتهایی که سر کاره حالم بهتره آنقدر سر همه چی غر زدن که از حرف زدن معمولیش هم حالم بد میشه و هر روز خدا مادرشو به خاطر تربیتش نفرین می کنم اگه نمی تونه غر نزنه لا اقل دهنشو ببنده ولی مگه میشه .

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
مامانم حرف قشنگی زد گفت هر آدمی یه عیبی داره منم مثل شما غرغرو زود عصبی میشم ولی خب یسری رفتارای خوب ...

خب منم عیبم همینه ، وگرنه صد خودمو برای شوهرم و دخترم میذارم از هر چیزی که شما فکر کنی کم نمیذارم ولی داغون شدم سر این اخلاقم دارم روانی میشم دیگه یهو خوش و خرمیم دعوا میشه 

چکار کنیم بنظرت ؟ منکه همه ی غر غرکردنم سر این استرس میراثه

چی بگم هرکاری میکنم فایده ای نداره هیچ چیمم نیست دانشجوهم هستم مجرد ولی بدبخت پدر و برادر و دوست پسرم بیچارشون کردم با این اخلاقم

;-)

خب منم عیبم همینه ، وگرنه صد خودمو برای شوهرم و دخترم میذارم از هر چیزی که شما فکر کنی کم نمیذارم ول ...

منم مثل شما اینهمه خوبیممم  این اخلاقمونو  هم تحمل کنن من وقتی عصبیم نباید نزدیکم بشننن

شوهر منم اخلاقش همینه یعنی یک ساعت سر یه چیز مسخره غر نزنه صد درصد مریض میشه نمی دونم به کدوم گناهم ...

البته من غر نمیزنم عصبیم دائما بخاطر شرایط خانواده یعنی سخت گیری  ها و اینا سعی میکنم کمتر عصبیم بشم یا از خانواده تا حد امکان دوری  کنم همش تو اتاقم باشم

شوهر منم بخاطر استرس غرغر می کنه ولی من فکر می کنم آنقدر غرغر کرده استر سی شده چون غرغر استرس رو بدتر می کنه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم