2777
2789
عنوان

همسر مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 103 پست

ببخشید ولی اون جمله آخرو همسرتون باید بگه

نونت نبود آبت نبود زن گرفتنت چی بود

یه لحظه با خودت فکر کن آدم بداخلاق که باعث آزار همسرش میشه جاش ته جهنمه

با خودت بگو نمیشه هم این دنیا جهنم هم اون دنیا

دقیقا کمال گرایی عاملشه منم همینجوریم کوچکترین ایرادی رو میبینم و تذکر میدم و مدت ها غر میزنم سر مسا ...

همش ریشه تو خانواده آدم داره ، آخرش منم دخترمو مثل خودم میکنم که بره پسره مردمو بیچاره کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم رو بالا نمیبینم ولی خب خداشاهده خیلی کارا میکنم برای زندگیم شوهرم بیخیال تره خب اگر یکم بار ...

همه اینا با شوهرمه ولی باز اونیکه غر میزنه منم

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

من خودم رو بالا نمیبینم ولی خب خداشاهده خیلی کارا میکنم برای زندگیم شوهرم بیخیال تره خب اگر یکم بار ...

اگه همسرت اینقدی که میگی با ملاحظه اس 

میتونی بهش اعتماد کنی و یه سری مسئولیتها رو بهش بسپری

و اینکه یه نفر رو کنار دستت بگیری برای بعضی روزا شام و ناهار درست کنه 

یا بچه رو بزارید پیش پرستار و دو نفری برید تفریح با تور 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

شما زمینه استرس رو داری شرایطش رو هم بیشتر فراهم کردی هم مادری هم همسری هم خانه داری میکنی هم شاغلی. ...

من واقعا نمیدونم چرا نمیتونم از شوهرم تقاضای پول داشته باشم ، با اینکه خودش اینجوری نیست میده بهم ولی خب الان دونفری هم کار میکنی باز یه چیزی این وسط کمه

همه اینا با شوهرمه ولی باز اونیکه غر میزنه منم

نبابا من پدرم درآمده دیگه شوهر میره سرکار فقط پول میاره و آخرم با ده بار یادآوری من نهایت چهار کیلو میوه و سبزی بخره

عزیزم بهترین کار اینه که از شغلت استعفا بدی

شما خسته ای 

هم جسمی هم روحی

مگه آدمی چقدر پول میخواد

الحمدلله خونه و ماشینم که دارین

بچه هم که یدونه داری

دیگه سرکار رفتنت لزومی نداره

خواهرانه بهت میگم دختر و شوهر و زندگیت رو دریاب

نبابا من پدرم درآمده دیگه شوهر میره سرکار فقط پول میاره و آخرم با ده بار یادآوری من نهایت چهار کیلو ...

فعالیت رو کم کن

گاهی برای کارهای خونه کمکی بگیر

بچه رو به خانه بازی یا مادرت بسپار برای خودت وقت استراحت بذار

اگه همسرت اینقدی که میگی با ملاحظه اس میتونی بهش اعتماد کنی و یه سری مسئولیتها رو بهش بسپریو اینکه ی ...

خیلی خونسرده مدام باید یادآوری کنم ، آخرشم دوباره دعوا میشه ، پس خودم انجام میدم دیگه

فعالیت رو کم کنگاهی برای کارهای خونه کمکی بگیربچه رو به خانه بازی یا مادرت بسپار برای خودت وقت استرا ...

دخترم رو که میرم سرکار صبح به صبح میسپرم به مادرم ، دیگه بعدظهرا دلم نمیاد بسپرمش به کسی اونم خیلی بی مادری میکشه اینجوری

خیلی خونسرده مدام باید یادآوری کنم ، آخرشم دوباره دعوا میشه ، پس خودم انجام میدم دیگه

یادآوری نکن .بهش اعتماد کن .مثل یه بچه که اگه مدام یادآوریش کنی شرطی میشه ولی اگه بزاریش بحال خودش و نتیجه کارشو ببینه خودش یاد میگیره چیکار کنه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

همش ریشه تو خانواده آدم داره ، آخرش منم دخترمو مثل خودم میکنم که بره پسره مردمو بیچاره کنه

ببین مادرشوهرم منم همینه

7 تا بچه داره که همه شونو ذله کرده

26 ساله عروسشم

یه بار محبت کردن به بچه هاشو ندیدم

فقط غر غر غر غر

بچه هاشم مثل خودش شدن 

در عین اینکه خوب و مهربونن غرغرو و بی حوصله اند

پیر شدن طفلیا از دستش

یه نفری 7 تا بچه

و7 تا عروس و داماد رو داغون کرده 

دختر بزرگش زندایی منه

کل فامیل مون بهم ریخته تو این چهل و چند سالی که عروس ماست

یادآوری نکن .بهش اعتماد کن .مثل یه بچه که اگه مدام یادآوریش کنی شرطی میشه ولی اگه بزاریش بحال خودش و ...

واقعا انگار شرطی شده ، آخرشم که یه چیزی خراب میشه میگه تو بهم نگفتی تو یادم ننداختی