2777
2789
عنوان

همسر مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 103 پست
چی بگم هرکاری میکنم فایده ای نداره هیچ چیمم نیست دانشجوهم هستم مجرد ولی بدبخت پدر و برادر و دوست پسر ...

من از وقتی ازدواج کردم بدتر شدم ، مسئولیت زیادی دارم انگار آرامشم رفته

ببخشید شما دونفر که می گویید ما کلی خوبی به شوهر و بچه مون می کنیم باید به عیب غرغرو بودنمو ن رو تحمل کنند خدا توی قرآن گفته خوبی ها واحسانتون در حد دیگران رو با منت و اذیت کردن نابود نکنید بخدا نمی دونید چه فشاری به دیگران میارید

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته من غر نمیزنم عصبیم دائما بخاطر شرایط خانواده یعنی سخت گیری ها و اینا سعی میکنم کمتر عصبیم بشم ...

میدونید ، من پدرم این مدلی بود و هست هنوزم بخدا انگار تاثیر گذاشته روم ، یجورایی احساس میکنم همه اینا بخاطر سخت گیری های پدرم هست

میدونید ، من پدرم این مدلی بود و هست هنوزم بخدا انگار تاثیر گذاشته روم ، یجورایی احساس میکنم همه این ...

من مامانم خیلی فشار عصبی وارد میکنه تخریب میکنه تحقیر میکنه تا الانم دست بزن داره  مثلا من چهرم  خوبه از اطرافیانم خیلی بهتره میگه فک نکن ع ن خاصی هستیا  یا رشتمو  مسخره میکنه همه چی اصلااا

نبابا من همش همینم ، اون روازی قبل قاعدگی بدترم

بنظر من علتش اینه ما خودمون رو بالاتر میبینیم فکر میکنیم ما بهتر کارا رو انجام میدیم بهتر مسائل رو درک میکنیم بهتر مشکلات رو حل میکنیم بعد ایرادات بقیه رو بزرگش میکنیم و هی اونو بزرگنمایی میکنیم و به روی طرف میاریم

در صورتیکه اونا مثل ما قفلی نمیزنن رو اشتباهات ما بخاطر همین ما فکر میکنیم بی نقصیم

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

ببخشید شما دونفر که می گویید ما کلی خوبی به شوهر و بچه مون می کنیم باید به عیب غرغرو بودنمو ن رو تحم ...

من نگفتم تحمل کنه ؟ من دارم میگم دلم داره میترکه که این اخلاقمه ، که اون بیچاره هم مجبوره بسازه 

ببخشید شما دونفر که می گویید ما کلی خوبی به شوهر و بچه مون می کنیم باید به عیب غرغرو بودنمو ن رو تحم ...

اخه من سعی کردم بهترین ورژن خودم باشم ولی بعضی مواقع از کوره در میرم درک میکنم خیلی سخته خیلی اذیت میشن بقیه 

من مامانم خیلی فشار عصبی وارد میکنه تخریب میکنه تحقیر میکنه تا الانم دست بزن داره مثلا من چهرم خوب ...

نه دیگه پدر من در این حدم نیست ، ولی سختگیره منم مثل خودش کرده ، یجورایی کمال گرا 

بنظر من علتش اینه ما خودمون رو بالاتر میبینیم فکر میکنیم ما بهتر کارا رو انجام میدیم بهتر مسائل رو د ...

نهه میدونی یه حالت دیگه هم هست طرز فکر خودمونم فقط با بقیه فرق میکنه انگار ذید متفاوت داریم من بعضی مواقع به مامانم میگم انگار 1000 سال قبل زندگی میکنی 

نه دیگه پدر من در این حدم نیست ، ولی سختگیره منم مثل خودش کرده ، یجورایی کمال گرا

دقیقا کمال گرایی عاملشه منم همینجوریم کوچکترین ایرادی رو میبینم و تذکر میدم و مدت ها غر میزنم سر مسائل بی ارزش

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

شما زمینه استرس رو داری شرایطش رو هم بیشتر فراهم کردی هم مادری هم همسری هم خانه داری میکنی هم شاغلی. اگر میتونی و وضع مالیتون خوبه کار بیرون رو بذار کنار. یه راه حل برای آرامش زیاد و کاهش سریع استرس دارم که بارها خودم ازش جواب گرفتم سوره مبارکه ملک رو صبح به صبح بخون انگار قرص آرامش بخش میخوری

بنظر من علتش اینه ما خودمون رو بالاتر میبینیم فکر میکنیم ما بهتر کارا رو انجام میدیم بهتر مسائل رو د ...

من خودم رو بالا نمیبینم ولی خب خداشاهده خیلی کارا میکنم برای زندگیم شوهرم بیخیال تره خب اگر یکم بار مسئولیت رو از رو دوش ما بردارن ماهم کمتر استرس میگیریم غر میزنیم ، والا ریختن قسط ها با منه ، جور کردن وام با منه ، کل بچه داری با منه ، خونه و زندگی با منه ، شام و نهار بامنه.... ، سرکارم که میرم خب امثال ماهم له میشه دیگه

یوگا برو 

نرسه روزی که شریکت خسته بشه از این اوضاع

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم