عصبانی بشین چیه واکنشتون چیکار میکنین ، من خیلی خیلی زود عصبانی میشم وقتی کسی بهم حرف بزنه درجا جوابشو بدتر میدم یا خیلی بدترر سرش داد میزنم چیزی پرت میدم و.. از دست ی نفر عصبانی شدم بیچاره چای دستم بود پرت کردم سرش همش فکرم درگیره چرا اونجور کردم ، حتی ب بزرگتر خودمم نمیدونم چیکار کنم واقعا
اینایی ک عصبی میشم مهربونترین اشخاص روی زمیننن نترس ازانکه های هوی دارد بترس ازانکه مث موشی سرب زیر ...
عزیزم بقیه از رفتاراشون کلی ناراحت میشن،شوهر خودم زود عصبانی میشه و حرفاش تو دلم میمونه
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شما که خیلی عصبی میشید تا ۸الا فکر کردید تو خانواده افراد همگی یا اکثرا عصبی بودن آخه مادر من بشدت عصبی باهام رفتار میکرد من الان خیلی وقتا کنترل ندارم و همش اونو مقصر میدونم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
واااییی برعکس من خیلی آروم و صبورم و همچنین بی زبون اصلا قفل میشم یهو نمیدونم چی بگم چی کارکنم بلد نیستم حاضر جوابی یا اکت و اینا
و از همین بابت از خیلیا ضربه خوردم خصوصا خانواده همسر
چون ققط وقتی پیمونه ام پر بشه سروصدا میکنم
تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤ امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونهشن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتیماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤