2777
2789
عنوان

کیا خیلی زود عصبانی میشن

308 بازدید | 32 پست

عصبانی بشین چیه واکنشتون  چیکار میکنین ، من خیلی خیلی زود عصبانی میشم وقتی کسی بهم حرف بزنه درجا جوابشو بدتر میدم یا خیلی بدترر سرش داد میزنم چیزی پرت میدم و.. از دست ی نفر عصبانی شدم بیچاره چای دستم بود پرت کردم سرش همش فکرم درگیره چرا اونجور کردم ،  حتی ب بزرگتر خودمم نمیدونم چیکار کنم واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عصبانی نمیشی ما نظر بدیم

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منم اینجوری ام متاسفانه 

تنها راهش خوداگاهیه و اینکه اول چند ثانیه فکر کنیم و راه های کنترل هشم رو بریم وگرنه عواقب بدی داره

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

من خیییلی زیاد عصبانی میشم مامانمم همیشه میگه 

هیچ کسی اندازه من عصبانی نمیشه تو خونه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

منم اینجوریم و خیلی زود عصبانی میشم و الان فهمیدم همش به خاطر همینه که شبا رو نمیخوابم به ظاهر یه شب بیدار مونده دیگه ولی واقعا اعصاب آدمو خراب میکنه و باعث پرخاشگری میشه 

اینو وقتی فهمیدم که برادرم دقیقا مثل من بود ولی الان که قبل ۱۱ میخوابه واقعا آروم شده و پرخاشگری نمیکنه