2777
2789
عنوان

سوال خانمانه تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست
معمولا آسیب جزئی ترمیم میشه اگر همون یکبار بوده

من ترسم اینه الکی الکی بیشتر بشه بدون دخول مجدد

دوتا دکتر رفتم اولیه بشدت بداخلاق بود ولی اینو گفت ک ی خراش میبینم شاید ترمیم بشه شاید ن ولی دکتر دومیه گفت ی پارگی خیلی خیلی کم مبینم ک اگ در این حد بمونه بهت برگه سلامت رو میدم من نگرانم ک الکی بیشتر بشه

نامزد به کسی گویند ک صیغه محرمیت باهاش خوندی ولی عقد نکردی

تروخدا من رو ببخش انقدد بجای دوست مسر گفتن نامزد منم اینجوری فکر کردم عذرمیخوام ازت عزیزم ببخشید

شما نگو دیگه وقتی جیزی تو گذشته تموم شد ولی دروغ هم نگو یکاری کن که بحث نره اونطرف.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه که بعد رابطه خونریزی ندارن تازه از کجا میدونی شاید داشتی

دوستمم دقیقاااا مثل من شد تو صیغه جدا شدن بعد رابطه داشتن میگفت عمیق بوده و خون دیده بود باباش اینا ی شرررری کردن ک اینا باهم خوابیدن صرفا و نمیدونستن ک رابطه داشتن و ب... پاره شده بعد خلاصه دوستمم نگفت چون میدونست خیلی بد میشه صیغه تموم شد و بعد مجدد ازدواج کرد الحمدلله خیلی خوبه همه چی بهش گفتم خون دیدی گفت ااااااره خیلی زیاااااد

تروخدا من رو ببخش انقدد بجای دوست مسر گفتن نامزد منم اینجوری فکر کردم عذرمیخوام ازت عزیزم ببخشیدشما ...

خواهش میکنم عزیزم....

دعا کن برام خیلی میترسم از یه طرف بخاطر مامانم و نگران این مسئله بودنش

از طرف دیگ ازدواج کنم و خون نبینم و هزار حرف😭

خواهش میکنم عزیزم....دعا کن برام خیلی میترسم از یه طرف بخاطر مامانم و نگران این مسئله بودنشاز طرف دی ...

دعا میکنم‌چشم. ببین اینجوزی بترسی طرف شک میکنه. آسیب مگه نمیگی دیده؟ آسیب با از بین ربتن فرق میکنه ها. بعدم من شنیدم بعضیا کلا خون نمیبینن.

درسته برای تو کامل زده نشده که فقط یکم خراش برداشته نگران نباشدکتر نوع پرده ت نگفت؟

حلقوی،هلالی

اخه ابجی جان ترسم از اینه الکی الکی پاره بشه حتی ب دکتره گفتم گفت نمیشه فقط با ورود شی سخت یا با دخول مجدد ک منم نمیکنم اینکار رو ولی میترسم چون بشدت بدنم ضعیفه و پوست نازکی دارم نمیدونم چی بگم

من انقد تو این زمینه بسته بودم همیشه ک هیچوقت برام سوال نشد پرده چیه کجاست و و و کلا سرد مزاجم بودم 

دعا میکنم‌چشم. ببین اینجوزی بترسی طرف شک میکنه. آسیب مگه نمیگی دیده؟ آسیب با از بین ربتن فرق میکنه ه ...

دکتره گفت ۹۰درصد سالمه گفتم خانم دکار خون میبینم مجدد گفت شاید ببینی شاید نه مثل ی پرده سالم ک شاید ببینه شاید ن

ولی دوستم ماماست و میگفت میبینی نمیدونم

اون موثع ک اتفاق افتاد اومدم خونه خودمو شستم بعد خشک کردم دیدم ی کم خون اومد بعد دستمال زدم قهوه ای بود و بعد تا دو سه روز قهوه ای ترشح داشتم دکتر معاینه کرد گفت ی خراش میبینم چقد باهم ور رفتید💆‍♀️ بعد دکتر دیگ رفتم گف ی پارگی سطحیه در حد ۱۰ درصد 

ولی میگم خیلی میترسم الکی الکی بدون دخول بیشتر بشه و شانس گرفتن نامه رو هم از دست بدم

حلقوی،هلالیاخه ابجی جان ترسم از اینه الکی الکی پاره بشه حتی ب دکتره گفتم گفت نمیشه فقط با ورود شی سخ ...

نترس عزیزم درسته نازکه ولی اینجوریام نیست الکی پاره نمیشه تازه برای بعضیا با دخول هم کامل زده نمیشه با زایمان کامل پاره میشه 

نترس عزیزم درسته نازکه ولی اینجوریام نیست الکی پاره نمیشه تازه برای بعضیا با دخول هم کامل زده نمیشه ...

امیدوارم رفع ب خیر بشه واقعن نگرانم

مامانم میگ خواستگار  میاد یا حتی ازدواج هم کردی میخایم بگیم در حد ی نشون بوده و صیغه محرمیتم نبوده این حرفا بیشتر عذابم میده