2777
2789
عنوان

سوال خانمانه تو رو خدا بیاید

327 بازدید | 46 پست

اگه پارگی پرده بکارت در حد کم باشه  بنظرتون موقع رابطه عمیق خونریزی داره یا نه؟؟؟

من و نامزدم رابطه سطحی داشتیم ولی باعث پارگی سطحی شد دکتر گفت سر ساعت ۴ خیلی کم اسیب دیده و اخلاقای گوه نامزدمو گفتم و گفتم خانم دکتر شما بگید بخاطر این اتفاق بمونم باهاش یا ن ک گفت ن مهم نیس بهت برگه سلامت میدم و خیلی سطحیه بعد گفتم ب مادرم بگم یا ن گفت نه اون مال نسل دیگه‌س و باعث درگیری خانواده ها میشه خلاصه منم نگفتم الان نگرانم و هرشب استرس دارم و نمیخامم حالا حالا ازدواج کنم ولی نگرانم ک ازدواج کنم و تو رابطه عمیق خون نبینم😭😭😭😭 (بخاطر اینکه ب مادرم نگفتم ب همسر اینده‌مم نمیتونم بگم دیگ)

خب بگو الان

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان