2777
2789
عنوان

مادرم ک میگه برا مرد مشکلی نیس خیانت کنهه💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😑😑خستهشدم از مرد سالاری میگن هر غلطی بکنن بازم مشکلب نیس مردهه من تو این خانواده با این منطق جای ...

میفهمم از طرفی آدم نمیتونه هر روز با خانواده بحث کنه 

ولی خب اگه اونا یکسری عقاید و خواسته دارن ولی این زندگی توعه پس خواسته های تو چی ، زندگی تو چی ؟ لپ کلامم اینه هر تصمیم مهمی تو زندگیت بود ازدواج ، دانشگاه و‌.... میتونی تو روشون وایسی چون این زندگی توعه نه هیچ کس دیگه

فردا روز بدبختم که بشی باور کن مامانت تو روت میاد میگه خب تو که عقل داشتی نمی‌کردی 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بارهااا تو بچگی متوجه شدم که خیانت بابام دیده فق سطحی دعوا کرده تازشم با افتخار میگه پدرت باهر زنی ب ...

پس خوشبحال بابات😂دور از شوخی....مادرت خیانت دیده...نمیخواد زندگیش بپاشه....تنها راه حلش هم همین طرز تفکره....افتخار نمیکنه.وانمود میکنه که براش مهم نیست .خودش زده به بیرگی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
بهش بی احترامی نکن ولی تو این چرخه ی معیوب فکری رو بشکون و هرگز توی ذهنت این حرفارو جا نده که بعدا ر ...

نمیتونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه نزاش با عشقم ازدواج کنم چون اصل و نسبش ازمون پاینن تر بود کمی

میگم وقتی ما زنا پشت هم نیستیم چ توقعه از بقیه

جمع بستن کار درستی نیست 

جامعه خیلی داره آگاه تر میشه 

و خیلی از خانم ها الان دیگه پشت همیم❤️

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

پس خوشبحال بابات😂دور از شوخی....مادرت خیانت دیده...نمیخواد زندگیش بپاشه....تنها راه حلش هم همین طرز ...

دقیقاا همین حالت داره خدشو زده ب بیخیالی میگ ک همین امروز بره ازدواج کنه من هیچ نیازی بهش ندارم تازه راحت میشم هم حقوقم میگرم خدم میتونم نیازا زندگیمو تامین کنم با این که همو دوس دارن

مادر شما تقصیری نداره چون تربیت شده برای نسلیه که مرد هرچی بگه هر کاری کنه حق داره و زن باید بی چون و چرا اطاعت کنه و دم نزنه 

زیاااااد دیدم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

میفهمم از طرفی آدم نمیتونه هر روز با خانواده بحث کنه ولی خب اگه اونا یکسری عقاید و خواسته دارن ولی ا ...

اخخ خیلیی ممنون ک یاداوری کردی همیشه شر این فکر ک اونارو راضی نگه دارم طبق خواسته هاشون پیش رفتم از، عشقم گذشتم. بخاطر اینک اونا راضی نبودن از هزارن چیژ دیگه میگم شاید اونا ی چیز میدونن، ک دیگ

نمیتونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه نزاش با عشقم ازدواج کنم چون اصل و نسبش ازمون پاینن تر بود کمی

ببین هیچ پدر مادری بد بچه ی خودشو نمیخواد مگه اینکه واقعا استثناء باشه ازدواج هم بخوای نخوای مهم ترین مرحله ی زندگیه اون فرد روزی پدر بچه ات میشه هم آینده ی خودت هم آینده ی نسلت رو کاملا تحت تاثیر قرار میده 

پس باید عاقلانه و درست انتخاب کنی خونواده خیلی مهمه جایگاه شغلی مالی فرهنگی دیدگاه مذهبی همه ی اینا مهمه هرکی میگه هیچ کدوم اینا مهم نیست فقط خودش مهمه بدون یا احمقه یا داره دروغ میگه 

تو دو روز دیگه نیاز به حامی داری بچه ات حامی میخواد اگه با آدمی که سطحش پایین تره باشی فقط تورو حیف میکنه همین

بارهااا تو بچگی متوجه شدم که خیانت بابام دیده فق سطحی دعوا کرده تازشم با افتخار میگه پدرت باهر زنی ب ...

مامانت و بابات چقد شبیه شاهین و طناز برنامه عشقابدی ان 😑😑😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ایشالا که مادرت یکم منطقی تر فکر کنه،فردا رو ازدواج کنی خدایی نکرده همچون مشکلی پیش بیاد حامی خوبی نیست برات

مادر شما تقصیری نداره چون تربیت شده برای نسلیه که مرد هرچی بگه هر کاری کنه حق داره و زن باید بی چون ...

والا مادر منم برای همین نسل....تازه از مادر اسی هم بزرگ تره...اما حتی حرف خیانت بشه.چشای بابامو در میاره😂

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه