اخخ چطو به حرفش گوش بدم چطو عشقمو دست دستی سر حرفاش ولش کردم امشب باهم حرف میزدیم میگفت "چطور این مردایی که از اینستا اشنا میشن باهم ازدواج میکنن به زنه اعتماد میکنن"میگ ک اون مرد نمدونه اینی ک جواب پیامشو داد جواب صد نفر دیکم میده میگم خب مادر من مگه مردا هم خیلی خودشون پاکن با صدنفرن میگه بر مرد مشکلی نیس از قدیم با اون زنایی ک اصل نشبشون پایینه همراه میشن حتی ازدواج کنن ولی زن نباید😑😑😑
والا مادر منم برای همین نسل....تازه از مادر اسی هم بزرگ تره...اما حتی حرف خیانت بشه.چشای بابامو در م ...
اکثرا مثل مادر اسی هستن مخصوصا اگر تو فرهنگ مرد سالاری باشی منم تو فرهنگ مرد سالاری بودم مادرم هم برای همین نسله ولی خداروشکر این تفکرو نداره ولی خاله هاااام نگم برات
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
ببین هیچ پدر مادری بد بچه ی خودشو نمیخواد مگه اینکه واقعا استثناء باشه ازدواج هم بخوای نخوای مهم تری ...
درست گلم..ولی طرفم خیلی تنگ خانواده خوبی بزرگ شده بود فرهنگی بودن ی سوال با این موافقی ک بهتره ادم با فامیلش ازدواج کنه ک خدا نکرده دعوای چیزی شد اینجا راحت تر بتونه حقشو بگیرع یا دفاع کنه
ایشالا که مادرت یکم منطقی تر فکر کنه،فردا رو ازدواج کنی خدایی نکرده همچون مشکلی پیش بیاد حامی خوبی ن ...
😂😂میگک رفتی با کفن برمیگردی ما رسم نداریم طلاق بگیری باید بسوزی بسازی چون خدش زندگی الانمون ساخته میگ خدت کار میکنی هزار تا چیز زندگی بساز همه ک ازاول نداشتن
اجازه نده مادرت با اين تفكرات مسموم واست نسخه بپيچه،هر ادمي تا جايي مورد احترامه كه به شعور بقيه اهانت نكنن،پس لطفا از مادرها قديسه نسازيد،راه خودت رو برو،قرار هم نيست هر روز باهم بحث كنيد،اجازه نده روت اثر بزاره ولي اينو هم بدون همه مردا خائن نيستن و ادم خيانت كار قابل احترام نيست
درست گلم..ولی طرفم خیلی تنگ خانواده خوبی بزرگ شده بود فرهنگی بودن ی سوال با این موافقی ک بهتره ادم ب ...
نه اصلا اتفاقا ازدواج فامیلی دعوا و چالشی توش به وجود بیاد کل خونواده رو تحت تاثیر قرار میده من خودم ازدواجم فامیلیه با مادرشوهرم به چالش میخورم اونطرف پدربزرگ مادربزرگمم باهام قهر میکنن طرف اونو میگیرن رابطه ی مادرم باهاشون بهم میخوره یعنی ببین خدایی نکرده تهشم به طلاق بخوره تا عمر داری هی با اون آدما باید چشم تو چشم بشی کلا بهتره فامیلی ازدواج نکنین چون چالش های خیلی خیلی بیشتری داره فامیل باشی هرکاری میکنن هرطور دلشون بخواد رفتار میکنن تهش میگن فامیله دیگه غریبه که نیست انتظار داشته باشه اونطوری که باید حرمتت نگه داشته نمیشه
نه اصلا اتفاقا ازدواج فامیلی دعوا و چالشی توش به وجود بیاد کل خونواده رو تحت تاثیر قرار میده من خودم ...
وای بخدا همین فکرو دارم ولی مادرن قانعه نمیشه ک نمیشه میگ من اصن دوس ندارم با غریبه وصلت کنم چون اونجا وارد س خانواده دیگ میشی اصن شاید دیک رسم و رسومب دارن از اونورم هعی کمتر اینورا سربزنی مثلا فلانی ببین با غریبه ازدواج کرد اصن الان میبینش شوهرش چون غریبه اصن با خودیامون نمیتونه وارد ارتباط شه یا دوست شه هزارن حرف