اخخ چطو به حرفش گوش بدم چطو عشقمو دست دستی سر حرفاش ولش کردم امشب باهم حرف میزدیم میگفت "چطور این مردایی که از اینستا اشنا میشن باهم ازدواج میکنن به زنه اعتماد میکنن"میگ ک اون مرد نمدونه اینی ک جواب پیامشو داد جواب صد نفر دیکم میده میگم خب مادر من مگه مردا هم خیلی خودشون پاکن با صدنفرن میگه بر مرد مشکلی نیس از قدیم با اون زنایی ک اصل نشبشون پایینه همراه میشن حتی ازدواج کنن ولی زن نباید😑😑😑
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حکومت ما مرد سالاره بعد میگن چرا حق طلاق باید با زن باشه در حالت عادی نباید با هیچکدوم باشه ولی از اونجایی که مرد میتونه بره خیانت کنه هوو بیاره بالا سرت تهشم بگه خوب کاری کردم ...
جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد . بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
بارهااا تو بچگی متوجه شدم که خیانت بابام دیده فق سطحی دعوا کرده تازشم با افتخار میگه پدرت باهر زنی بره بعد دوماه برام خدش تعریف میکنه میگه بهم میگ من اشتباع کردم فلان کردم
بهش بی احترامی نکن ولی تو این چرخه ی معیوب فکری رو بشکون و هرگز توی ذهنت این حرفارو جا نده که بعدا روزی خودت به دخترت اینا رو بگی ولی ته حرفاش خوب بود که زن نباید با کسی که از خودش پایین تره و اصل و نصب نداره ازدواج کنه یا من اشتباه فهمیدم
راست میگه !!خیانت چیه مگه چرا دنبال تعریف پیچیده این؟حکومت ما مرد سالاره بعد میگن چرا حق طلاق باید ب ...
😑😑😑خستهشدم از مرد سالاری میگن هر غلطی بکنن بازم مشکلب نیس مردهه من تو این خانواده با این منطق جایی ندارم خستم کردن اعصابم داغون میشه نمیتونم همش باهاشون بحث کنم