2777
2789
عنوان

بدترین تصمیم زندگیم پزشکی خوندن بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 104 پست
من گفتم می‌خوام کنکور بدم مخالفت کردن ، منم خوابگاه بودم ثبت نام کردم فقط روز کنکور اومدم خونه ، دوب ...

الهی چقدر جالب بخدا.

من همیشه تو دلم اونایی که مسیرشونه بالاخره اونم با کلی چالش پیدا میکنن تحسین میکنم واقعا خیلی قشنگه که علاقه‌تو پیدا کنی.

من که هنوز نتونستم پیدا کنم...

توان تغییر شرایطمم ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ببین من الان حالم بده چون استرس امتحانمو دارم ولی دوهفته دیگه که میرم بخش روان و کلیم دوستش ...

مرسی ازت دختر

دمت گرم که ناامیدم نکردی

انشاالله که این چند هفته هم به عالی ترین حالت ممکنش میگذرونی و میای میگی ترکوندمممم

و اینکه از همین الان میگم این جایگاه مبارکت باشه خانوم دکتر مهربون

🙂

اره آسکیهدر نهایت همه رو پاس میکنه این استاده ولی مثلا اینطوریه که یه جارو اشتباه بگی میگه خب دو روز ...

اون ۷نفر هم مثال تو خواهر من تو دانشگاه با جند نفر از بچه ها فری روتیشن بودیم هر روتیشنی دوست داشتیم میرفتیم ولی فقط به من گیر دادن کخ باید فیکس بشی با یک روتیشن این مسئول آموزشمون با من تنها لج هست دیگه چه میشه کرد فقط سعی میکنم سر به سرش نزارم تو هم تلاش بکنی پاس شدی نگران نباش 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
مرسی ازت دختردمت گرم که ناامیدم نکردیانشاالله که این چند هفته هم به عالی ترین حالت ممکنش میگذرونی و ...

مرسی عزیزم انشالله شماهم با موفقیت طی کنی مسیرو^^

الهی چقدر جالب بخدا.من همیشه تو دلم اونایی که مسیرشونه بالاخره اونم با کلی چالش پیدا میکنن تحسین میک ...

لطف داری عزیزم 🌱

شاید فشار کاری خسته ات کرده ، یمدت به خودت استراحت بده

ایشالله خدا برات بهترینا رو رقم بزنه 💚

اون ۷نفر هم مثال تو خواهر من تو دانشگاه با جند نفر از بچه ها فری روتیشن بودیم هر روتیشنی دوست داشتیم ...

هعی دقیقا بعضی وقتا یسری چیزا دست خودمون نیست انگاری‌...

منم امیدوارم پاس بشم و تموم بشه این مدت باقیمونده...

مرسی‌که باهام حرف زدی وقتی تجربه‌های مشابه میشنوم یا میبینم بقیه از پس شرایط براومدن خیلی انرژی میگیرم که منم میتونم واسه همین اینجا مینویسم...

عزیزم به این فکرکن دراینده جون ادمارونجات میدی 

من زمستون دخترم سرما میخورد هربار میبردمش بانگرانی اورژانس یه دختر خانمی پزشک عمومی بود هربار دعا میکردم شیفت اون باشه انقد بااحساس و قشنگ وصمیمی توجه میکردو صحبت وراهنمایی میکرد خودمو دخترم روحیه میگرفتیم هربار باحاال بدمیرفتم باحال خوب وانرژی برمیگشتم توام ازاین دکتراشو

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((