2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواب عجیب نیس

68 بازدید | 7 پست

من الان یه خوابی دیدم که یادم افتاد چند روزی میشه هم یه چند بار دیدم 

یه عروسک سخنگو میبینم که همش ازم تقلید می‌کنه و حرف میزنه و حرکت می‌کنه اینا و...

و من به شدت ازش ترس دارم 

سرشم یه حالت شکسته داره رنگشم سفید گچی 

تعبیرش چیه یعنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمی‌بینم الان تازه یادم افتاده که من چند بار دیدمش اولین بارم نبود

منم هرسال خواب میبینم داخل ی خونه خیلی خیلی قدیمی گیر افتادم و پر از ماره و من دارم فرار میکنم هررررسال میبینمم داخل خوابمم حتی یادم میاد ک دیدمش اينو 

من نظر خودمو میگم‌ 

انگار ( نمیدونم ، شاید ، برای شما دعا گرفتن : برای فهمیدنش [ ۷ مرتبه پشت سر هم سوره ی تکویر بخون 

۷ تا تکویر پشت سر هم : برای پیدا شدن دعا و جادو در خانه ،، یا اگه تو خونه دعا نیاوردن و از راه دور میگیرن : یه جورایی الهام میشه به طور مثل خواب مربوطه میبینی 

فقط وقتی که میخوای بخونی روز نحس نباشه و پاک و با وضو باش . [ اگه دفعات بعدی باز خواستی بخونی مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی ] 

♦️♦️♦️ روز نخحس شامل :

*** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴

*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ) : اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

*** روز کسوف و خسوف و ۲۴ساعت بعد از آن 

*** روز شنبه ( روز نحس اکبر : از شب شنبه تا عصر شنبه )

بهترین روز برای شروع [ یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه س : از ۱ بامداد تا ۱ بعد از ظهر یام شب قبل تا عصر اون روز : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر : به شرط اینکه به روز نخس نیوفتاده باشه ]