2777
2789
عنوان

بنظرتون این خواب عجیب نیس

68 بازدید | 7 پست

من الان یه خوابی دیدم که یادم افتاد چند روزی میشه هم یه چند بار دیدم 

یه عروسک سخنگو میبینم که همش ازم تقلید می‌کنه و حرف میزنه و حرکت می‌کنه اینا و...

و من به شدت ازش ترس دارم 

سرشم یه حالت شکسته داره رنگشم سفید گچی 

تعبیرش چیه یعنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمی‌بینم الان تازه یادم افتاده که من چند بار دیدمش اولین بارم نبود

منم هرسال خواب میبینم داخل ی خونه خیلی خیلی قدیمی گیر افتادم و پر از ماره و من دارم فرار میکنم هررررسال میبینمم داخل خوابمم حتی یادم میاد ک دیدمش اينو 

من نظر خودمو میگم‌ 

انگار ( نمیدونم ، شاید ، برای شما دعا گرفتن : برای فهمیدنش [ ۷ مرتبه پشت سر هم سوره ی تکویر بخون 

۷ تا تکویر پشت سر هم : برای پیدا شدن دعا و جادو در خانه ،، یا اگه تو خونه دعا نیاوردن و از راه دور میگیرن : یه جورایی الهام میشه به طور مثل خواب مربوطه میبینی 

فقط وقتی که میخوای بخونی روز نحس نباشه و پاک و با وضو باش . [ اگه دفعات بعدی باز خواستی بخونی مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی ] 

♦️♦️♦️ روز نخحس شامل :

*** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴

*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ) : اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]] 

*** روز کسوف و خسوف و ۲۴ساعت بعد از آن 

*** روز شنبه ( روز نحس اکبر : از شب شنبه تا عصر شنبه )

بهترین روز برای شروع [ یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه س : از ۱ بامداد تا ۱ بعد از ظهر یام شب قبل تا عصر اون روز : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر : به شرط اینکه به روز نخس نیوفتاده باشه ]