2777
2789
عنوان

انرژی اول صبحتون نیوفته📸💚🌿

86 بازدید | 5 پست

هرچه مقدر است خواهد آمد

آرام بمان

که اضطراب هیچ سرنوشتی را دگرگون نمیکند🌻👌🏼

همه چی درست میشه و بهش میرسی در خوش موقع ترین حالت ممکن ☺️

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

کجایی نازی؟🙂💚

دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیروزه بیدارم

خوابم میاد😁😁ساعت ۷ رفتم پیاده روی و نون تازه خریدم و اومدم صبحانه خوردیم

الان دلم میخواد بخوابم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کجایی نازی؟🙂💚

یکماه پیش عزیزم شمال بودم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️