2777
2789
عنوان

عشق اولتون چی شد ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 60622 بازدید | 638 پست
نه عزیزم اصلا همچین کاری نکن اگه به صلاحته‌ خدا خودش میارتش قدرت خدا خیلییی بیشتر از ایناست شاید بعد ...

عزیزم دلمو چیکار کنم

منم همه اینارو میدونم و موافق حرفاتم

اما بخدا خودمم نمیفهمم دارم چیکار میکنم

فقد دارم دست و پا میزنم یکاری بکنم بیاد جلو💔😔

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

آدم مغر ور و خودشیفته رو نمیشه تحمل کرد 🥴

میمردم براش ولی وقتی رفت وقتی ازدواج کردم دیدم چقد بی لیاقت بود .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  ابتدایی و راهنمایی که بودم شوهرم و دوس داشتم فامیل بودیم

بعدا که رفتم دبیرستان  دیگه بیخیالش شدم

سال اخر دبیرستانم فهمیدم اونم منو دوست داشته ولی نمیگفته

اومد و ازدواج کردیم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

چه عشق اول لاکچری 🥰

خیلی 😅

اگه بهم توجه می‌کرد شاید وقتی بزرگ شدیم هم واقعا عاشق می‌شدیم ولی نشد. 

بزرگ شدیم فاصله افتاد. 

من ازدواج کردم. ولی اون هنوز مجررده🤕🥺

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

خیلیا میگن عشق بچگی چرته ولی من بزرگترین ضربه رو تو عشق بچگیم خوردم الان که داره کم کم ۲۰ سالم میشه هنوز تروماش تو بدنمه و واقعا اذیت میشم کاش اونروز گوشیم میگرفتن باهاش نمیرفتم تو رابطه.

نه به خشونت علیه زنان... حامی همجنس های خودمم

وای چقدر داره داستانت شبیه رمانی که مینویسم میشه😭🥴تایپکی راجب این قضیه نداری بخونمش؟

نه تاپیک نزدم راجع بهش دوست ندارم😔قراره چهارشنبه بیان خونمون و من از حالا دارم بهش فکر میکنم که چیکار کنم خدایا خیلی سعی میکنم خود دار باشم، گاهی وقتی نگام می‌کنه حالم خیلی بده میشه و داغ میکنم بعدش میگم خدایا توبه😭

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
عزیزم دلمو چیکار کنممنم همه اینارو میدونم و موافق حرفاتماما بخدا خودمم نمیفهمم دارم چیکار میکنمفقد د ...

به مرور فراموشش می‌کنی سراغ اینا نری بهتره 

ببین ما یکی تو فامیل مون داشتیم با جادوگری تونست به فردی که می خواست برسه زندگیشون اولش گل و بلبل بود طوری که پسره جلو کل فامیل می گفت این تمام زندگی منه اما بعد دو سال از این رو به اون رو شدن ..پسر حتی چشم دیدن دختره رو نداره‌ همه جا می‌ره میگه دختره منو گول زد باهام ازدواج کرد من نمی خواستمش و همشم‌ با دوستاشه خیلییی کم خونشون می‌ره دوتا هم بچه دارن‌ دختره هم با دوتا بچه نمی تونی کاری هم کنه....