2777
2789
عنوان

عشق اولتون چی شد ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 60626 بازدید | 638 پست

اصلا خبری ازش ندارم چهارده سال پیش عشق یکطرفه دانشگاهی بود خیلی پاک دوستش داشتم ، هرجا هست خوشبخت باشه منم خوشبخت و عاشق همسرم هستم 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عشق اول ندارم اما یه پسره هست ازش خوشم نمیومد اصلا نمیدونم کیه پسره فقد دیدمش طرف رفته دعا هزاران چی ...

چقدر عجیب.  پسر ۱۸ ساله و دعا . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی ۱۶ . ۱۷ ساله بودم پیرمرد هم از کوچه مون رد میشد عاشقش میشدم 😂یادم نمیاد عشق اولم کی بود

چرا من تو اون دوره کور بودم پس 😂 به هیچی حس نداشتم . 

مثل شوهر منه . تو اوج گرما پتو میپیچه دور خودش . اوایل ازدواجمون یهو می‌دیدی نصف شب بیدار شدم دادم خ ...

واییی دقیقا علاوه بر آزار خودش منم اذیت میکنه همچین باید بزنی تو اون سرشون که ایش 

طبق ساعت همیشش نیم ساعته ک از باشگاهش برگشت خونهتازه غذاشو گرم کرده داره میخورهجداشدیم چهارماهه....و ...

یخیال بابا . دعا نویس چیه . زندگیتو نابود نکن . به جوونی رحم کن . واقعا ارزش نداره 

طبق ساعت همیشش نیم ساعته ک از باشگاهش برگشت خونهتازه غذاشو گرم کرده داره میخورهجداشدیم چهارماهه....و ...

نه عزیزم اصلا همچین کاری نکن اگه به صلاحته‌ خدا خودش میارتش قدرت خدا خیلییی بیشتر از ایناست 

شاید بعداً پشیمون شدی که با توسل هم نتونستی باهاش باشی انشاالله خدا بهترشو وارد زندگیت کنه 

الان چون دوسش داری نمیدونی داری چیکار می‌کنی لطفاً زندگی خودت فقط نابود نکن و نرو سراغ این چیزا آخر عاقبت خوبی نداره

چقدر عجیب. پسر ۱۸ ساله و دعا .

عجیب نیست این پسره میخواد همچیز کنترل کنه کل دخترارو عاشق خودش کنه دست به همچیز میزنه همچین ادمایی زیاده دختر پسر نداره تا دم مرگ نفرینش کردم الهی یجوری عاشقم شه روزی ارزو مرگ کنه مرتیکه زندگیمو اتیش زد بدبختم کرد ترو خدا دعا کن خدا بدترش سرش بیاره یجوری عاشقم شه من ازاد بشم اون عاشقم شه تا دم مرگ تا ابد انشالا از عشقم بسوزه

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

خیلی دلم گرفت تصورش هم وحشتناکه

خیلی هروقت میبینمش شبش همش گریه میکنم اما همیشه از خدا خواستم هم من خوشبخت باشم هم اون، خدا کاری کنه که من فراموشش کنم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خیلی هروقت میبینمش شبش همش گریه میکنم اما همیشه از خدا خواستم هم من خوشبخت باشم هم اون، خدا کاری کنه ...

متاهله؟

آرام باش عزیز من،تو هنوز جوانی،برخی از بهترین روزهای زندگی ات هنوز نیامده اند

اصلا خبری ازش ندارم چهارده سال پیش عشق یکطرفه دانشگاهی بود خیلی پاک دوستش داشتم ، هرجا هست خوشبخت با ...

چه باشعور . خوشبخت باشی ❤️

عشق اول که نمیشه گفت عشق بچگیم هست الان دندون پزشک شده بیش از 3 ساله شایدم 4 ساله ندیدمش. ولی خبرشو میگیرم 😂😅

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075