2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار فقط یه شانس بهم بدین من تغییر کردم فهمیدم کارام واقعا اشتباه بوده اما هر فیکی من نیستم :) من ...

من ایندفعه میبخشمت هرچندخیلی ناراحتم ازت امیدوارم دگه تکرارنکنی بخاطرخودت این همه حق الناس روح وروان خودتوتیره میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم نمیدونم درست قضیه چیه برامم مهم نیست

توتایپکی یادمه گفتن توهم فیکه فزوعی هستی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

🤣🤣🤣🤣🤣در این که این دوتا یکی هستن شکی نیستاینکه فزوعی هستن یا نه مشکوکهمن به روش آوردم تو کاربر ...

پرنسس بابل گام هم فزوعی هست

پرنسس بابل گام هم فزوعی هست

واقعا؟امشب پرنسس بابل گام خیلی رفت رو مخم 

زردک بی خاصیت🤧🤣

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

واقعا؟امشب پرنسس بابل گام خیلی رفت رو مخم زردک بی خاصیت🤧🤣

چندتاکاربرتوتایپکی ثابت کردن تایپکه ترکید

واقعا کاربرای سایت و تاپیکاشون رو جدی میگیرین درحدی که شکایت و فتا و این حرفا؟!😑😂مسخرست برام عجیبین 😳من سالهاست توی سایتم واقعا حتی به اسم کاربر هم توجه نمیکنم خصوصا اگه انگلیسی باشه اسمش چه برسه به حرفاش

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
چندتاکاربرتوتایپکی ثابت کردن تایپکه ترکید

به نی نی یار خبر دادین؟نی نی یار گفت اگه کاربرا بگن بازم کاربر فیک داره حتی اون یه کاربری هم که داره تعلیق میکنه

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

به نی نی یار خبر دادین؟نی نی یار گفت اگه کاربرا بگن بازم کاربر فیک داره حتی اون یه کاربری هم که داره ...

نه نگفتم توهمین تایپکم چک کن همزمان بااخرین پستافزوعی پست گذاست ورفت