2777
2789
نیا سایت اومدنت سایت بازم حق الناس هست تو با اومدنت اعصاب همه رو بهم میریزی واقعا نیا بروووو از سایت ...

میخواستم همینو بگم بخدا 

هرکی جای این بود یه مدت میرفت پیشت سرشم نگاه نمیکرد تا آبا از آسیاب بیفته 

بعد این از دیروز همش آنلاینه یه ثانیه رم رد نمیکنه🥲

🫡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خیلیا تاپیک میزنن حرف دل نوشته و.. میزنن 😐برای بار صدم نگین محدثه منو کسی محدثه صدا نمیکنه دو ...

اره اونا جای خود دلنوشته واینا میگن قفل میکنن خودمم دارم همچین تاپیکی 

ولی خودت بهتر میدونی منظورم چیه 

برو خدارو شکر کن فزوغی نمیگم محدثه ،خط ونشون نکش اینجا،به قول خودت با کاربری زنبامرام همینه که هست 💔😐

🫡

اره اونا جای خود دلنوشته واینا میگن قفل میکنن خودمم دارم همچین تاپیکی ولی خودت بهتر میدونی منظورم چی ...

خیلی زشته رفتارتون واقعا 

من اینجا شناسایی میشم فامیل دارم آبروم میره 

شما که سنت بالاست باید درک کنی

چون پشیمونمممم و نمی‌خوام تهمت بزنن بهم

حالا یه روز گذشته از پشیمونیت بذار ببینیم چی میشه ادامه اش 

همچین دور برداشته بودی با کاربری هات این حرفاتو کسی نمیتونه باور کنه حق میدم بهشون..🥲

🫡

خیلی زشته رفتارتون واقعا من اینجا شناسایی میشم فامیل دارم آبروم میره شما که سنت بالاست باید درک کنی

اگه به گفته خودت عکسایی کهمیذتشتی مال اعضای خانوادت بوده تا الان خیلی وقته که آبروت رفته پیش فامیل 

هرچند اونا هم دروغ بودن و مشخص نیست عکسای کدوم بدبختن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اعصاب همه رو بهم ریخته باز اگه خودش اعتراف میکرد اوکی تر بود مثل کاربری که پارسال فقط یه داستان دروغ ...

اره همین دیگه 

آدم‌ هم از حرفاش خنده اش میگیره 

هم نمیتونه باورش کنه به این سادگیا

🫡

خیلی زشته رفتارتون واقعا من اینجا شناسایی میشم فامیل دارم آبروم میره شما که سنت بالاست باید درک کنی

ده تا کاربری داشتی نفرین میکردی دروغ میگفتی فامیل نداشتی؟

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

اخی عزیزم الان یادت افتاد سنم بالاست ؟ 

زشت رفتار تو بود عزیزم 

من از سال۹۷اینجام تا حالا کسی رو مثل تو ندیدم تا الان رفتارای به این زشتی داشته باشه☹️🤫

🫡

برووو از سایت 

اینجا فقط اعصاب کاربرا رو بهم میریزی 

برو بذار اعصاب بقیه راحت باشه هی جلوشون رژه نرو 

اگه واقعا پشیمونی برو

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت